reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa, słodycze uwielbiam i jem codziennie-zawsze cukiereczek ciasteczko wchłonie;) ale nie go żeby cała masę,bo ograniczam się zwłaszcza przy dzieciach staram się slodyczynie jeść, jeśli już to w weekend [emoji51]
Leeleth, szkoda, liczyłam ze u Ciebie już w tym cyklu zaskoczy.
Ale grunt ze jest kolejny cykl już z planem [emoji123]
Luisa, może tak jest ze gdybyśmy nie kombinowała to udałoby się z córkami. Czasami można wręcz przedobrzyć. Chociaż ja trzymam się tego ze jednak chce zrobić inaczej niż w poprzednich ciążach.
Ja największe nadzieje pokładam w Lukrecji, szyszkach ale tez dodatkowo w OLE ;)
Szczypiorkowa, ja dałam radę zjeść 3 paczki. Ale z rana tylko jedna kanapeczką, na obiad te pączusie, kolacja już fryteczki z rybka i warzywami na parze. I plan poszedł się ...
Luisa, tez mam te testy i bardzo różnie wychodzą. Ja im do końca nie ufam.
Miciurka, my tu takie podjadanie twoim testowaniem a tu dalej trzeba czekac. Rozumiem Cię, zatem powodzenia jutro. Dzieli za sciage, sporo z tych czynników namacalnych realizuje wiec podbudowała mnie z samego rana ;)
Wiecie moja kumpela zajadała się zawsze podczas śniadań owsianka z bananami, owszem ma 2 chłopaków ale tez córeczkę. Twierdzi, ze nic nie kombinowała z planowaniem płci.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1518166637-faec37d96df59cd4-aaaaaa.png

O matko jak ciężko utrzymać białko w ryzach. Najgorszy problem mam z obiadem. Co wy jecie? Ja dzisiaj postawilam na warzywa na patelnie, ale nie wiem czy to dobry trop

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj zjadłam kasZe gryczana z odrobina tuńczyka i serka topionego

Wcześniej ryż z jabłkiem

A dziś zjem kupne kopytka/kluseczki na wodzie

Dziewczyny możecie spokojnie 3 posiłki. Ja jak nie umiałam kcal wyrobić to winko wieczorem czy jakieś żelki. Ilość tłuszczy protein i te kcal to rekomendacje WHO także nie jest to napewno niezdrowe.
Luisa No to może ze drugi poród. Jamialam lipę ostatnio bo syn postanowił sobie wyjsc z rączka na głowie [emoji33]
Marzycielka dokładnie zgadzam się, mamy to co mamy mieć i ja sama nie jestem przekonana czy to wogole coś daje. Jak wszystkie znajome maja parki tak naprawdę nic nie kombinując. A ja drugi syn na shattlesa i dupa i teraz to wogole hardcore. Ale waśnie jak Belle pisze dla spokoju ducha wdrazylam wszystko. Bo u mnie naprawdę jedna dziewczynka na 12 chłopców w rodzinie!! Także cudem by było naprawdę mieć ta córkę i pewnie bym wierzyła w to wszystko gdyby się udało.
Kitqa ja miałam kompletnie inne diety przy synach i z tego co pamietam bardzo mało słodyczy
Kitqa herbata zielona mega chłopczykowa a kawa na córkę. LE dieta tez bazuje na tym niskim cukrze tak naprawdę. Bo jedząc mało g protein nie utrzyma nam się cukier długo tak naprawdę.

Imama masz racje. U mnie w rodzinie tez sami chłopcy. Dziewczynka byłaby pierwsza od chyba 40 lat w rodzinie męża. Jak nie więcej.

A to liczy sie os strony męża? Bo u mojego męża same chlopaki i tylko jedna dziewczyna, ale 3 chłopaków pierworodnych pozniej dziewczynka jako druga i chłopiec ostatni. My obydwoje jedynacy a u mnie w rodzinie wiecej dziewczyn. Jest jakas teoria na to [emoji41]?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nie ma teorii. Ale po prostu u nas dziewczynka to jak trafienie w totka. Od strony męża sami chłopcy, czuje się skazana na szorty i piłkę nożna ha ha ha

reklama
Mihasia od str taty sami chłopcy i córka, od str męża brat ma dwóch synów. Siostra ma owszem dwie córki ale to myśle od faceta zależy bo mi się to zgadza w analizach rodzin znajomych. U mnie od mamy to typowo mieszane- każdy ma parke, tylko brat mamy ma dwóch synów ale jednen teraz spodziewa się córki. Ja myśle ze genetyka męża tu gra role mimo to i dlatego mojego tak faszerowałam suplementami- 7 miesięcy brania jakby nie bylo

Do góry