reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kredkaczarna ja tez bym byla za wypisaniem tej diety oczywiście pogladowo. Nie wyobrażam sobie nie jesc w ogole miesa. W ogole wydaje mi sie ona strasznie niezdrowa, taka duża ilosc kalorii tylko w dwoch posilkach...Ahhh czego sie nie robi dla marzeń

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety nie umiem
Zjeść tylu kalorii w dwóch posiłkach bo bym musiała
Mieć posiłki po 900 kcal.

Jem zdecydowanie mniej kalorii. Wiem ze to średnio zdrowe, ale chce spróbować. Nie wiem jak to wychodzi gramowo .... itp itd. Spróbuje z ta apka policzyć.

Imama to mi się tak trafiło ze przy porodzie syn 3400 niecałe i mnie pocięli a drugi 4200 i bez uszczerbku he he

Z ta dieta to tez mam świadomość ze przecież tyle osób jej nie ma i maja córki. Najważniejsze to coś zmienić!
Ja zawsze jadłam syte słodkie śniadania, duża dawka węgli na dzień dobry + podjadanie wiec cukier ciagle wysoko.

Teraz chce późne śniadania i zero podjadania:)
A jak jem późno śniadanie to nie ma szans na 4-5 posiłków dziennie, z automatu jest ich mniej :)

Ana Nataszka jest boska, normalnie ja bym mogła cały czas patrzeć na takie cuda. Odpoczywajcie i nie przejmuj się takimi myślami bo ja też przy 2 synku miałam takie myśli na początku bo był opuchniety taki pomarszczony jeszcze po porodzie,nie mógł nawet oczek otworzyć Ale po dobie wszystko przeszło i mówiłam sobie ze piękniejszego dziecka na świecie nie ma :-)

Miciurka ja mimo wszystko wierzę że to będzie to i mocno trzymam kciuki ✊✊✊
Jeżeli jest nam dane mieć dziecko to nic na to nie ma wpływu nawet te nasze cudowanie.

Dziewczyny, możemy założyć nowy wątek dot diety, przepisów itp
Żeby rytuał specjalnie nie zaśmiecać [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ana. Super dziewczynka! [emoji7] i tyle ciałka do całowania z każdym dniem będzie piękniejsza.

Pytanie do mam chłopców: lubicie słodycze? Jak często je jecie ?
Wyknulam pewna teorię i jestem ciekawa... [emoji57]
@Miciur-ka dawaj!

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa ja przy pierwszym synku byłam zaraz po diecie wiec słodyczy mało jadłam niby, ale dużo owoców suszonych itp dania na słodko to tez słodycze przecież

A przy drugim synku jadłam słodyczy sporo i fasr foodow

Leeleth dobry pomysł :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
U mnie poranny trening zaliczony,kawka z cynamonem też.
Ana,cudaśna dziecinka :) Dużo siły i cierpliwości dla Ciebie. Spokojnych nocy i samych dobrych chwil. Ta cudowna mała istotka będzie pięknieć na twoich oczach.
A pierwsze wrażenie,no cóż tak bywa. Mój mąż jak zobaczył syna zaraz po porodzie to powiedział "co to k...a jest,jakiś pomarszczony skrzat" :D Też mu później było wstyd. Teraz mamy z tego beke:)
Widzę dziewczyny Luisa i mihasiaaa bardzo się przejełyście tym całym planowaniem. Pytania,analizy, przemyślenia...
I przychylam się do stwierdzenia Marzycielki "jeśli jest nam dane mieć dziecko to nic na to nie ma wpływu,nawet te nasze cudowanie".

Do góry