reklama
Leeleth hehe [emoji171][emoji166]
Ja się nie dziwie ze przekraczasz bo ja jadłam 30-40 g tłuszczy a Ty 14g. Ustaw sobie więcej bo ty się zaglodzisz [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja specjalnie tak mało ustawiłam bo wtedy jak przekraczam to jestem w granicach diety le [emoji6]
Taki trik, jeszcze nie udało mi sie idealnie wstrzelić w te poniżej 40 [emoji85]
Dieta dziewczynkowa to najtrudniejszego w życiu robiłam. Muszę zmuszać sie do jedzenia, bo tak mi nie podchodzi. Wszystko co dla mnie naturalne i smaczne to chłopczykowe [emoji57][emoji28]
Dobrze ze krem z pszenicy mi zasmakował [emoji6][emoji23]
Tak sobie myśle,ze mam ta infekcje i może ona mi podwyższa temp? Jak myślicie? Hehehe przynajmniej wiem ze rephresh działa [emoji38]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Tak przy infekcji jest wyższe pH
To wiem, ale czy temp może byc podwyższona? Bo ja mierze w pochwie i taka dość wysoka jest i pomyslałam ze ja sie tu na ciąże napalam jak młody zając na kapustę [emoji39]
Marzycielka - jeszcze sie nie nastawiam bo jak to jest mozliwe ze nie wybiło sie wszystko Replensem...
Zobaczymy za 2 dni , bo jednak z 1 moczu widac a juz z tego pozniejszego to gorzej,
Ja mialam.13 dc starania o 1 w nocy , a owulacja 15 dc o godzinie 9-10rano , to wychodzi cos kolo 2,5 dnia, jeden stosunek metoda baby dust, replens przed i replens po staraniach pozniej pilnowalam ph, jakos do 1-2 dni po O,
I to tyle , dieta i suple ja i maz ,
Ale dobra jeszcze nic nie wiadomo jak bedzie krecha wyrazna to poinformuje
Szczypiorkowa bardzo bym chciala zeby bylo jak piszesz ze na corke pozno test wychodzi hehe , no i oczywiscie bardzo zycze ci synka , wysyłam moje fluidki niebieskie sliczny komplecik kupiłas
Ja mialam.takie kłucia i to zwiastowało u mnie implantacje w poprzedniej ciazy ,
No maz widzi uf , myslalam.ze jestem.jakas "dziwna" zobaczymy co sie wykluje pozniej
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy za 2 dni , bo jednak z 1 moczu widac a juz z tego pozniejszego to gorzej,
Ja mialam.13 dc starania o 1 w nocy , a owulacja 15 dc o godzinie 9-10rano , to wychodzi cos kolo 2,5 dnia, jeden stosunek metoda baby dust, replens przed i replens po staraniach pozniej pilnowalam ph, jakos do 1-2 dni po O,
I to tyle , dieta i suple ja i maz ,
Ale dobra jeszcze nic nie wiadomo jak bedzie krecha wyrazna to poinformuje
Szczypiorkowa bardzo bym chciala zeby bylo jak piszesz ze na corke pozno test wychodzi hehe , no i oczywiscie bardzo zycze ci synka , wysyłam moje fluidki niebieskie sliczny komplecik kupiłas
Ja mialam.takie kłucia i to zwiastowało u mnie implantacje w poprzedniej ciazy ,
No maz widzi uf , myslalam.ze jestem.jakas "dziwna" zobaczymy co sie wykluje pozniej
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
Fanka BB :)
Załączniki
Zobacz załącznik 838513 Nataszka pyzucha nasza. Dziękuję za gratulacje:* ale wam się przyznam jak ja zobaczyłam chciałam oddać bo wydawała mi się brzydka ! Dopadło coś mnie w rodzaju deprechy czy coś, mija dziś drugi dzień i nie mogę zrozumieć jak mogłam tak sobie pomyśleć kocham najmocniej na świecie i wstyd mi za te myśli teraz.
Jaka cudna [emoji7][emoji7][emoji7]
Piękności i słodkości! A myśli bywają różne tym sie nie przejmuj. [emoji7]
Odpoczywajcie i cieszcie sie sobą [emoji8]
Matko ale Ci zazdroszczę! [emoji7]
@Miciur-ka brzuszek dziewczynkowy sie zwolnił bierz nie czekaj [emoji6]
Test z rana zrób, najlepiej za dzień czy dwa. Bo wtedy kreska powinna byc wyraźniejsza [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Z całych sił!!!
reklama
kinga_z1
Fanka BB :)
Jest prześliczna! [emoji8]Zobacz załącznik 838513 Nataszka pyzucha nasza. Dziękuję za gratulacje:* ale wam się przyznam jak ja zobaczyłam w pokoju po porodowym to pomyslalam to nie moje dziecko wydawała mi się brzydka ! Dopadło coś mnie w rodzaju deprechy czy coś, mija dziś drugi dzień i nie mogę zrozumieć jak mogłam tak sobie pomyśleć kocham najmocniej na świecie i wstyd mi za te myśli teraz.
Gratulacje!
A jeśli chodzi o urodę dzieci to wiesz nie ma się co oszukiwać dziecko w pierwszej dobie jest opuchnięte jeszcze więc ciężko tu mówić o biciu rekordów piękności (choć przyznam szczerze że ja zdjęcie z porodowki mam w ramce bo wydaje mi się ona wtedy najslodsza) Ale trzeba dac Kruszynie 2 dni i juz wydobywa się z dzieciątka piękno niezrownane z żadnym innym[emoji4]
Ściskam Was i całuje tego malutkiego slicznego Aniolka[emoji8]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: