reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth hehe [emoji171][emoji166]
Ja się nie dziwie ze przekraczasz bo ja jadłam 30-40 g tłuszczy a Ty 14g. Ustaw sobie więcej bo ty się zaglodzisz [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth hehe [emoji171][emoji166]
Ja się nie dziwie ze przekraczasz bo ja jadłam 30-40 g tłuszczy a Ty 14g. Ustaw sobie więcej bo ty się zaglodzisz [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja specjalnie tak mało ustawiłam bo wtedy jak przekraczam to jestem w granicach diety le [emoji6]
Taki trik, jeszcze nie udało mi sie idealnie wstrzelić w te poniżej 40 ☹️[emoji85]

Dieta dziewczynkowa to najtrudniejszego w życiu robiłam. Muszę zmuszać sie do jedzenia, bo tak mi nie podchodzi. Wszystko co dla mnie naturalne i smaczne to chłopczykowe [emoji57][emoji28]
Dobrze ze krem z pszenicy mi zasmakował [emoji6][emoji23]

Tak sobie myśle,ze mam ta infekcje i może ona mi podwyższa temp? Jak myślicie? Hehehe przynajmniej wiem ze rephresh działa [emoji38]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Marzycielka - jeszcze sie nie nastawiam bo jak to jest mozliwe ze nie wybiło sie wszystko Replensem...

Zobaczymy za 2 dni , bo jednak z 1 moczu widac a juz z tego pozniejszego to gorzej,

Ja mialam.13 dc starania o 1 w nocy , a owulacja 15 dc o godzinie 9-10rano , to wychodzi cos kolo 2,5 dnia, jeden stosunek metoda baby dust, replens przed i replens po staraniach pozniej pilnowalam ph, jakos do 1-2 dni po O,

I to tyle , dieta i suple ja i maz ,

Ale dobra jeszcze nic nie wiadomo jak bedzie krecha wyrazna to poinformuje :)

Szczypiorkowa bardzo bym chciala zeby bylo jak piszesz ze na corke pozno test wychodzi :D hehe , no i oczywiscie bardzo zycze ci synka , wysyłam moje fluidki niebieskie sliczny komplecik kupiłas

Ja mialam.takie kłucia i to zwiastowało u mnie implantacje w poprzedniej ciazy ,

No maz widzi uf , myslalam.ze jestem.jakas "dziwna" zobaczymy co sie wykluje pozniej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

img-20180208-101309.jpg
Nataszka pyzucha nasza. Dziękuję za gratulacje:* ale wam się przyznam jak ja zobaczyłam w pokoju po porodowym to pomyslalam to nie moje dziecko wydawała mi się brzydka ! Dopadło coś mnie w rodzaju deprechy czy coś, mija dziś drugi dzień i nie mogę zrozumieć jak mogłam tak sobie pomyśleć kocham najmocniej na świecie i wstyd mi za te myśli teraz.

Załączniki

• img-20180208-101309.jpg
    img-20180208-101309.jpg
    271,8 KB · Wyświetleń: 332
Zobacz załącznik 838513 Nataszka pyzucha nasza. Dziękuję za gratulacje:* ale wam się przyznam jak ja zobaczyłam chciałam oddać bo wydawała mi się brzydka ! Dopadło coś mnie w rodzaju deprechy czy coś, mija dziś drugi dzień i nie mogę zrozumieć jak mogłam tak sobie pomyśleć kocham najmocniej na świecie i wstyd mi za te myśli teraz.

Jaka cudna [emoji7][emoji7][emoji7]
Piękności i słodkości! A myśli bywają różne tym sie nie przejmuj. [emoji7]
Odpoczywajcie i cieszcie sie sobą [emoji8]
Matko ale Ci zazdroszczę! [emoji7]

atdc9vvjktz16vlw.png

@Miciur-ka brzuszek dziewczynkowy sie zwolnił bierz nie czekaj [emoji6]
Test z rana zrób, najlepiej za dzień czy dwa. Bo wtedy kreska powinna byc wyraźniejsza [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Z całych sił!!!

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Zobacz załącznik 838513 Nataszka pyzucha nasza. Dziękuję za gratulacje:* ale wam się przyznam jak ja zobaczyłam w pokoju po porodowym to pomyslalam to nie moje dziecko wydawała mi się brzydka ! Dopadło coś mnie w rodzaju deprechy czy coś, mija dziś drugi dzień i nie mogę zrozumieć jak mogłam tak sobie pomyśleć kocham najmocniej na świecie i wstyd mi za te myśli teraz.
Jest prześliczna! [emoji8]
Gratulacje!
A jeśli chodzi o urodę dzieci to wiesz nie ma się co oszukiwać dziecko w pierwszej dobie jest opuchnięte jeszcze więc ciężko tu mówić o biciu rekordów piękności (choć przyznam szczerze że ja zdjęcie z porodowki mam w ramce bo wydaje mi się ona wtedy najslodsza;)) Ale trzeba dac Kruszynie 2 dni i juz wydobywa się z dzieciątka piękno niezrownane z żadnym innym[emoji4]
Ściskam Was i całuje tego malutkiego slicznego Aniolka[emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry