reklama
Luisa2018
Fanka BB :)
Belle tak masz racje, ja mam niestety niezła huśtawkę nastrojów, raz myśle sobie ( czytając opisy tutaj ) „ wow udało jej się przecież mi tez się uda trochę diety itp „ a po chwili myśle sobie ze to bez sensu, zapewne tylko ja cuduje tak z mojego otoczenia... oglądam na insta rodziny wielodzietne i często maja 2 chłopców i córkę i na odwrót i wątpię żeby się zakwaszaly ha ha ha
Ale cóż jadą już suplementy dla męża wiec w tym pokładam nadzieje najbardziej w tym OLE ...
Ale cóż jadą już suplementy dla męża wiec w tym pokładam nadzieje najbardziej w tym OLE ...
belle81
Luisa2018
Belle na dziewczynkę jest chyba aspartam polecany wiec słodzik ale nie każdy lubi.
No wiecie z tym słodkim to właśnie moje znajome grubsze co jedzą słodycze maja córki. Chyba nie ma złotej metody ale ja odstawiłam słodycze bo się odchudzam
Dziewczynki czy to te polecane testy owu?
No wiecie z tym słodkim to właśnie moje znajome grubsze co jedzą słodycze maja córki. Chyba nie ma złotej metody ale ja odstawiłam słodycze bo się odchudzam
Załączniki
szczypiorkowa12345
Ja przy obu corkach nie jadłam wcale słodyczy ani fast foodow no nic sieciowego a słodycze już wgl omijają szerokim łukiem@kitqa, uwielbiam słodycze. Moja kawa zawsze z ciasteczkiem. Czekolada z piwem mmm pycha. Mój M też "słódki" chłopak.
I tak,mam dwuch synów. Myślisz że tu może być pies pogrzebany?
Ja od 9dni na diecie bezcukrowej tylko do kawy bo innej nie dam rady.
Teraz jem swobodnie a że je uwielbiam to już wygląda jak w 4msc ciąży - życie [emoji23]
A najlepiej wczoraj zjadłam chyba z 4packxi umiałam taaaaaaaaaaaaaki brzuch że spałam jak żaba - ręce i nogi do góry bo mnie brzuch nie puszczal [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Marzycielka86
Kitqa ja przy obu jadłam sporadycznie słodycze za to teraz wcinam za wszystkie czasy aż się boję że przytyje za dużo :-)
szczypiorkowa12345
Ja miałam te testy i tj loteria...Belle na dziewczynkę jest chyba aspartam polecany wiec słodzik ale nie każdy lubi.
Było tak ze zielone pokazywaly piękne dwie krechy a te nic. Miałam też oba i porównywalnam i te różowe są dużo mniej czule. Dla mnie badziewie.
belle81
Ale właśnie możesz "cudować". Stosować diety,suple i cała resztę magii. Jeśli tylko chcesz... Dla spokoju ducha ze coś zrobiłaś. A rezultat i tak jest zapisany w gwiazdachBelle tak masz racje, ja mam niestety niezła huśtawkę nastrojów, raz myśle sobie ( czytając opisy tutaj ) „ wow udało jej się przecież mi tez się uda trochę diety itp „ a po chwili myśle sobie ze to bez sensu, zapewne tylko ja cuduje tak z mojego otoczenia... oglądam na insta rodziny wielodzietne i często maja 2 chłopców i córkę i na odwrót i wątpię żeby się zakwaszaly ha ha ha
Nawet jeśli nikt z Twojego otoczenia tego nie robi to my tu jesteśmy tak duża grupa wsparcia ze starczy za trzy otoczenia
reklama
belle81
I odrazu dzeń staje się weselszy z tą babą@Miciur-ka no przecież my tu na zawal zejdziemy, ile można wstawać i siusiac na patyk?! [emoji23]
Najlepiej jakbyś jakiś live stream dała albo co [emoji41]
Podziel się: