reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to ja już nie wiem...
Tj takie dziwne uczucie jakby pikania, rozciągania i równocześnie jakbym miała tel z miniminimiiiini wibracjami [emoji23] jak to brzmi... Nic czekam cierpliwie co będzie dalej :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Z ta dieta to tez mam problem. Niby coś tam wiem ale nie jestem w stanie liczyć tego na gramy. Ehhhhhh.

No i smutno mi ze moje grubsze koleżanki maja córki a jedzą co chcą ile chcą ;p

A ja tu teraz Głodówki przeprowadzam :)

Mihasia dzięki, No może nagrodę będę miała w wnuczkach [emoji7] hehe
Zazdrość No zawsze ja będę czuła myśle jak w otoczeniu będzie rodzic się jakaś córka- taki myśle niedosyt, niespełnione marzenie zostaje.
Miciurka No to trzymamy kciuki za jutrzejszy test!
Luisa a czego ja nie wiem Haha nie No żartuje. Ale to akurat wiem [emoji6] otóż Atomic ma 4 napewno jak nie 5 synów, ostatni syn planowany metoda IG czyli supelemtacja i produkty bogate w wapń i magnez a ograniczenie potasu i sodu, do tego zakwaszanie i pH 4! I z tego ma syna. Analizowała inne teorie naukowców i wymyśliła ta LE dietę. Jak to pisze jej córka to jest potato Girl (80% jej menu przed ciza to były ziemniaki), pH miała 7.
Później przeszła właśnie na str GD i tam robi plany i analizy.
Ja dlatego zdecydowałam się na ta jej dietę itd chociaż zostawiłam pare elementów z IG żeby mieć spokojna głowę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama, ja Cię przepraszam ale ponawiam pytanie. Ta Atomic ma tylko synów? Czy córkę też bo napisałaś że ostatni syn planowany metoda IG czyli zakwaszanie, magnez i wapń. A to nie na dziewczynkę starania? Nie wkradla Ci się literówka?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia 40-50g protein 30-60g tłuszczy.
Tu masz opisana dietę: Link do: Low Everything Diet - Nutshell Version
MyFitnessPal
1518114368-dd27108b4426103a-aaaaaa.jpeg

Luisa2018 doskonale Cie rozumiem, mi tez ciezko z ta dieta, ale w niej pokladam nadzieje, jak zaczne teraz dokładnie stosowac sie do wytycznych to moze w kwietniu zaczne na poważnie starania, bo ten marzec sprobuje testowy 0+12, a ze male przy tym szanse, wiec pewnie sie nie uda, ale juz od kwietnia pełną parą...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, ja Cię przepraszam ale ponawiam pytanie. Ta Atomic ma tylko synów? Czy córkę też bo napisałaś że ostatni syn planowany metoda IG czyli zakwaszanie, magnez i wapń. A to nie na dziewczynkę starania? Nie wkradla Ci się literówka?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ah No może złe napisałam. Ostatni syn(4 albo 5 był planowany właśnie przy tych zaleceniach z IG) a na końcu ma córkę po LE diecie. Nie jestem pewna czy ma w sumie 5 czy 6 dzieci. Ale ostatnia to córka a przedostatni syn po planowaniu na córkę
Mihasia co do wapnia i magnezu to już jak uważasz. Odeszły od tego dziewczyny z GD ale na IG dalej biorą

Ile dziennie tych tluszczy i białek. Moglaby któraś z dziewczyn wstawoc screenshota my fitness pal?

Ja mam Kochana tak ustawione, mega trudno jest mi to osiągnąć. Mięso białe sporadycznie jem.
Wapń i magnez dodają wartości odżywczych wiec dziewczyny rezygnują, ale jeśli to w postaci cytrynianu[emoji6]
1518115787-8ff406f19c46a679-aaaaaa.jpeg

Zaklinamy przyszłość
1518115803-0a81c310f419e7ac-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
Mihasia ja na razie nadzieje okładam w tym ze jem po pierwsze mniej i 2-3 posiłki a nie 5 jak zazwyczaj , nie podjadam i jem późno śniadania.....

No i mąż będzie się suplementowsc

reklama
Zaklinaj przyszłość kochana :) Ja muszę na spokojnie rozpisać sobie tą dietę, ufff czuje się głupsza niż byłam wcześniej ;)

Do góry