szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Kochana ja nawet boję się marzyć i głośno o tym mówić... Mówię w zasadzie to tylko tutaj do Was. Dla mnie chłopiec i poród chłopca i usłyszeć od lekarza informacje ze bedzie chłopiec jest porównywalne z wygraną w Lotto, [emoji7] ale modlę się codziennie i jeśli będzie to chyba wymodlony...Imama ja też mam BMI 17 to źle na chłopca? Tyle że ja nie umiem przytyć ale jem wysoko kaloryczne posiłki, śniadań nigdy nie opuszczalam niczego sobie nie odmawiam. Absolutnie nie jestem fit, nie uprawiam żadnych sportów. Nie przepadam za mlecznymi produktami typu jogurty sery. Pije dużo herbaty czarnej (kocham).
Nie bardzo zrozumiałam Twój wpis o Atomic to ona ma córkę z diety bogatej w potas czy synka? Jeszcze raz napisz.
Miciurka ja też widzę cien[emoji4] identycznie miałam z córką dopiero 3 dni po kreski jak należy.
Szczypiorkowa ale jestem ciekawa Twojego testowania. Zazdroszczę spokoju i humoru jaki posiadasz. Ja pewnie bym siedziała jak na szpilkach czy się udało A potem do porodu żyła w tej okrutnej nadziei czy to on czy ona. Najgorsze że ja naprawdę nie umiem nawet wyobrazić sobie że rodze chłopca to jest dla mnie takie marzenie nieosiągalne jak lot na księżyc.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna