reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama ja też mam BMI 17 to źle na chłopca? Tyle że ja nie umiem przytyć ale jem wysoko kaloryczne posiłki, śniadań nigdy nie opuszczalam niczego sobie nie odmawiam. Absolutnie nie jestem fit, nie uprawiam żadnych sportów. Nie przepadam za mlecznymi produktami typu jogurty sery. Pije dużo herbaty czarnej (kocham).
Nie bardzo zrozumiałam Twój wpis o Atomic to ona ma córkę z diety bogatej w potas czy synka? Jeszcze raz napisz.

Miciurka ja też widzę cien[emoji4] identycznie miałam z córką dopiero 3 dni po kreski jak należy.

Szczypiorkowa ale jestem ciekawa Twojego testowania. Zazdroszczę spokoju i humoru jaki posiadasz. Ja pewnie bym siedziała jak na szpilkach czy się udało A potem do porodu żyła w tej okrutnej nadziei czy to on czy ona. Najgorsze że ja naprawdę nie umiem nawet wyobrazić sobie że rodze chłopca to jest dla mnie takie marzenie nieosiągalne jak lot na księżyc.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja nawet boję się marzyć i głośno o tym mówić... Mówię w zasadzie to tylko tutaj do Was. Dla mnie chłopiec i poród chłopca i usłyszeć od lekarza informacje ze bedzie chłopiec jest porównywalne z wygraną w Lotto, [emoji7] ale modlę się codziennie i jeśli będzie to chyba wymodlony...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
@Miciur-ka @leeleeth
kurcze ja teraz tak myślę to naprawde i ja 2x i bratowa i szwagierka i koleżanki o ciąży dziewczynkowej dowiadywaly się dopiero w dniu@ ale najczęściej nawet 3/4 dni po... A teraz tak myślę, moja bratowa jak mieli syna mówiła że im test wyszedł z krechami na 4 wczensiej niż @...
To ja w zasadzie w niedzielę zacznę testować jak wyjdzie krecha to będzie nadzieja?! [emoji39]

@Miciur-ka @leeleeth
kurcze ja teraz tak myślę to naprawde i ja 2x i bratowa i szwagierka i koleżanki o ciąży dziewczynkowej dowiadywaly się dopiero w dniu@ ale najczęściej nawet 3/4 dni po... A teraz tak myślę, moja bratowa jak mieli syna mówiła że im test wyszedł z krechami na 4 wczensiej niż @...
To ja w zasadzie w niedzielę zacznę testować jak wyjdzie krecha to będzie nadzieja?! [emoji39]

No może coś w tym jest mojej znajomej też z chłopcem wyszedł test na 4 dni przed @ A ja miałam kilka dni po dopiero kreski. No ciekawe.... chociaż wg teorii przyrostu bety powinno być odwrotnie...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No wg teori bety i przyrostu to Szczypiorkowa na odwrót. Ale to chyba poprostu nie jest wyznacznik [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry