reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PrzyszłaMama gratuluję i życzę dużo zdrowia.
Biedronka jedziemy na tym samym wózku :-)
Ja też mam 6 dc. Ale już nie wiem który to cs
,przestalam już liczyć :-D

reklama
Andzelisia a Ty kiedy termin? Warto jak się ma skurcze wejść do cieplej wody. Jak się nasila to szpital a jak nie są to porodowe to zazwyczaj ustają [emoji6]
Dziewczyny mi tez już zostało dwa miesiące. Ale już się czuje jak hipopotam!
Marzycielka, Biedronka, Gosica dawajcie tu z dwoma kreseczkami!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

PrzyszlaMama gratulacje ogromne:**bardzo ladne imie:))!!super ze juz po tej str brzuszka:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

PrzyszłaMama ogromne gratulacje:)
Odpoczywaj i nabierać sił do opieki nad swoim synuniem. I zdrówka dla obojga.
Jak możesz to pokaż nam tą różową istotkę :)

@szczypiorkowa12345 Ty jeszcze nie osiwiałaś...? Tyle dni czekasz na ten właściwy dzień. Trzymam kciuki aby ten trud okupiony wielkim stresem przyniósł pozytyw na teście a później upragnionego syneczka.:)
Pozostałym staraczkom też życzę powodzenia:tak:

oswieć na bank osiwiałam :D
Testy nadal negatywne, owulacje miałam chyba wczoraj (ból jajnika, ból podbrzusza - nie pamiętam kiedy ostatnio czułam owulacje!), a od dziś mam śluz jajeczka ...
Ja już nie czekam / czekałam :D :D :D trudno - testy negatywne - ale wszytsko inne w organizmie krzyczy, że to od wczoraj jest owulacja. Jakimś cudem udały się przytulanki wczoraj i dziś... pewnie teraz sobie pofolgujemy ahahahaha :D :D :D

PYTANIE!!!
Jesli faktycznie owulację, miałam wczoraj, współżyłam zaraz po bólu jajnika - jest szansa na zaplodnienie (jajo żyje chyba od 12 do 24h tak?) czy to po ptakach?

reklama
Imama, o Jezu już tylko 2 miechy Ci zostały! Zleci, a cóż w ciazy z reguły czujemy się jak hipopotamki.
Ja poki co nie pochwale się testem pozytywnym-nawet jeszcze nie było ovu. Mąż wyjechał i plan co 4 dni poszedł, dzialalismy : 3 dni temu, ovu śni widu ani słychu. Mąż będzie za 2 dni. Mam nadzieje ze zdarzymy przed ovu.
Szczypiorkowa, dokładnie jest tak jak piszesz. Jajeczko żyje 12-24h po ovu. Super, ze zadziałaliście!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry