reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PrzyszlaMama gratulacje!!! Zdrowka dla was!

Laski ale sie wkurzylam dzis :( przyszly mi paski ph i kija tam mierza. Musze kupic inne juz sama nie wiem jakie...
Ej a ten replesh to jak stosowac?

Kochana u mnie te paski tez nie działają zawsze pokazują 5-6 nawet sam rephresh tez pokazywało 5-6
Wiec kupiłam takie
1517250381-29914abc16a8eef0-aaaaaa.jpeg
to chyba domowe laboratorium

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Imama- tak ja wiem.ze to nie nub! Chodziło mi żeby żonami tam dala.to foto że oni też na potty shot patrzą , A skąd je mi się wydaje że dzidzia jest trochę z boku i te linie co zaznaczyłem to właśnie te linie o których ty mówisz hehe

Bo właśnie tak trochę wygląda jakby było foto poruszone czy coś ,jak dla mnie laska u 1 syna już cypel wystawał hehe,

Przyszla.mama gratulacje ! Niech zdrowo wam rośnie :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

PrzyszłaMama87 Gratki [emoji313]wielkie [emoji322] Super, i wcale nie jest taki duży, a tak sie bałaś, że będzie.
Odpoczywaj i pokaż nam go [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny POMOCY
- Bol jajnika z lewej strony
- Bol podbrzusza
- śluz lekko bialy /jeszcze napewno nie kurze bialko /
- Test ovu negatywny

Czy ten bol swiadczy o tym ze jestem przed, w trakcie czy po owulacji??? Dodam, ze z mezem widze sie dopiero jutro rano najwcześniejn:(

@PrzyszłaMama87 gratuluje !!! moj syn najstarszy tez ma na imie Nikodem :) bardzo ladnee zreszta jak on sam odpedzic sie od dziewuch nie moze hihi pochwal sie swoim przystojniakiem koniecznie zdowka dla was i szybkiego powrodu do formy :)
@Imama dam znac po cc jasne ze tak :)
szczypiorkowa ja mialam krociutko sluz plodny i malo rozciagliwy tylko jeden dzien, a czasem i nawet nie caly nie ma pozytywu nie ma owulacji nie boj nic zdazysz :) a p za tym nie sugeruj sie bolem moze bolec, pikac dwa dni przed i dwa dni po owul zalezy od kobietki.

reklama
To by sie zgadzało z tym co mi ta stara lekarka mówiła, że trzeba wizualizować ze dziewczynkowe plemniki zapładniają jajo (w waszym przypadku chłopczykowe) i jak sie to dzieli i rośnie dziewczynka/chłopczyk

Co do ćwiczeń to przed ciąża z Witkiem 4lata temu ostro ćwiczyłam, takie dość ostre Kardio, nawet biegałam już będąc w ciąży. I nadal chłopczyk [emoji23]
Już sama nie wiem czy u mnie cos wpłynie na płeć [emoji53]
Wiec u mnie testy nadal nic, blade paski tylko. Szyjka w badaniu w w niedziele nisko, wiec chyba szykowało sie owu, dziś ostry ból w prawym jajniku. Seksy z piątku na sobotę. Rephresh po 3 min [emoji55]chyba za szybko co? Ale mało wyleciało. Temp tez mi skacze raz wyżej raz niżej ale nie przekracza stałej wartości jest wciąż 36,4-36,7 [emoji53]
Także raz w płodne było czekamy na efekt, jeśli owu jest dzisiaj to nawet na baby dust sie chyba łapie [emoji23]
Dziś pH 5, wiec chyba muszę kupić inny płyn do higieny intymnej. Ile tego rephresh na raz stosujecie? Cały ten pojemniczek? [emoji848][emoji85]

@szczypiorkowa12345 trzymam kciuki i śle niebieskie fluidki cały czas [emoji1307]

@kinga-z1 a jak u Ciebie?

@Biedronka0506 co tam?
@Miciur-ka piękny strzał będzie dziewuszka [emoji7]
@Mikallo wszystkiego naj naj naj [emoji173]️

atdc9vvjktz16vlw.png
Jestem @leeleeth jestem, czytam od czasu do czasu :) u mnie 6 dc 4 cs :)

Do góry