reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PrzyszlaMama gratulacje!!! Zdrowka dla was!

Laski ale sie wkurzylam dzis :( przyszly mi paski ph i kija tam mierza. Musze kupic inne juz sama nie wiem jakie...
Ej a ten replesh to jak stosowac?

Kochana u mnie te paski tez nie działają zawsze pokazują 5-6 nawet sam rephresh tez pokazywało 5-6
Wiec kupiłam takie
1517250381-29914abc16a8eef0-aaaaaa.jpeg
to chyba domowe laboratorium

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Imama- tak ja wiem.ze to nie nub! Chodziło mi żeby żonami tam dala.to foto że oni też na potty shot patrzą , A skąd je mi się wydaje że dzidzia jest trochę z boku i te linie co zaznaczyłem to właśnie te linie o których ty mówisz hehe

Bo właśnie tak trochę wygląda jakby było foto poruszone czy coś ,jak dla mnie laska u 1 syna już cypel wystawał hehe,

Przyszla.mama gratulacje ! Niech zdrowo wam rośnie :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

PrzyszłaMama87 Gratki [emoji313]wielkie [emoji322] Super, i wcale nie jest taki duży, a tak sie bałaś, że będzie.
Odpoczywaj i pokaż nam go [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny POMOCY
- Bol jajnika z lewej strony
- Bol podbrzusza
- śluz lekko bialy /jeszcze napewno nie kurze bialko /
- Test ovu negatywny

Czy ten bol swiadczy o tym ze jestem przed, w trakcie czy po owulacji??? Dodam, ze z mezem widze sie dopiero jutro rano najwcześniejn:(

@PrzyszłaMama87 gratuluje !!! moj syn najstarszy tez ma na imie Nikodem :) bardzo ladnee zreszta jak on sam odpedzic sie od dziewuch nie moze hihi pochwal sie swoim przystojniakiem koniecznie zdowka dla was i szybkiego powrodu do formy :)
@Imama dam znac po cc jasne ze tak :)
szczypiorkowa ja mialam krociutko sluz plodny i malo rozciagliwy tylko jeden dzien, a czasem i nawet nie caly nie ma pozytywu nie ma owulacji nie boj nic zdazysz :) a p za tym nie sugeruj sie bolem moze bolec, pikac dwa dni przed i dwa dni po owul zalezy od kobietki.

reklama
To by sie zgadzało z tym co mi ta stara lekarka mówiła, że trzeba wizualizować ze dziewczynkowe plemniki zapładniają jajo (w waszym przypadku chłopczykowe) i jak sie to dzieli i rośnie dziewczynka/chłopczyk

Co do ćwiczeń to przed ciąża z Witkiem 4lata temu ostro ćwiczyłam, takie dość ostre Kardio, nawet biegałam już będąc w ciąży. I nadal chłopczyk [emoji23]
Już sama nie wiem czy u mnie cos wpłynie na płeć [emoji53]
Wiec u mnie testy nadal nic, blade paski tylko. Szyjka w badaniu w w niedziele nisko, wiec chyba szykowało sie owu, dziś ostry ból w prawym jajniku. Seksy z piątku na sobotę. Rephresh po 3 min [emoji55]chyba za szybko co? Ale mało wyleciało. Temp tez mi skacze raz wyżej raz niżej ale nie przekracza stałej wartości jest wciąż 36,4-36,7 [emoji53]
Także raz w płodne było czekamy na efekt, jeśli owu jest dzisiaj to nawet na baby dust sie chyba łapie [emoji23]
Dziś pH 5, wiec chyba muszę kupić inny płyn do higieny intymnej. Ile tego rephresh na raz stosujecie? Cały ten pojemniczek? [emoji848][emoji85]

@szczypiorkowa12345 trzymam kciuki i śle niebieskie fluidki cały czas [emoji1307]

@kinga-z1 a jak u Ciebie?

@Biedronka0506 co tam?
@Miciur-ka piękny strzał będzie dziewuszka [emoji7]
@Mikallo wszystkiego naj naj naj [emoji173]️

atdc9vvjktz16vlw.png
Jestem @leeleeth jestem, czytam od czasu do czasu :) u mnie 6 dc 4 cs :)

Do góry