reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama, o Jezu już tylko 2 miechy Ci zostały! Zleci, a cóż w ciazy z reguły czujemy się jak hipopotamki.
Ja poki co nie pochwale się testem pozytywnym-nawet jeszcze nie było ovu. Mąż wyjechał i plan co 4 dni poszedł, dzialalismy : 3 dni temu, ovu śni widu ani słychu. Mąż będzie za 2 dni. Mam nadzieje ze zdarzymy przed ovu.
Szczypiorkowa, dokładnie jest tak jak piszesz. Jajeczko żyje 12-24h po ovu. Super, ze zadziałaliście!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ojezu czyli jesli to byla owu to jest szansa?!...

reklama
Ojezu czyli jesli to byla owu to jest szansa?!...

Wg mnie nawet spora, trzymam kciuki [emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja juz chyba wiecej tych testow nie robie :/ dzis 16dc i kazdy test podobny do tego. Może ten jakby odrobine ciemniejszy
IMG_20180130_192059.jpg

Załączniki

• IMG_20180130_192059.jpg
    IMG_20180130_192059.jpg
    144 KB · Wyświetleń: 351
Szczypiorkowa sproboj jutro zrobić zielony test. Moim zdaniem jutro będzie pozytyw [emoji6]

Mi tez nic nie pokazują, kupiłam inne i tez nie widać, ale śluz i szyjka mogą wskazywać ze owu jest/była? Temp nie do pomiaru bo za często w nocy wstaje [emoji6]
Niby wiem, że mało prawdopodobne, że ciąży jestem ale i tak gdzieś ta nadzieja sie tli... stupid Me [emoji24]

Za staranka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Dziś jest pełnia księżyca [emoji281] Gdyby któraś chciała a little baby boy [emoji170][emoji57]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OooooOo moj dobry boże! Patrzcie. Najciemniejsze z wszystkich testów. Zatem przedwczoraj był falstart?! :D i jest prawdopoprawdopodo ze bedzie dziopka?! Ale ja tego nie ogarniam, ŚLUZU BRAK, zero, nic nie kłuje, ciągnie, pika .. No co będzie to będzie :) wczoraj nie było przytulanek ale dziś będą :)
IMG_20180131_100124.jpg

Załączniki

• IMG_20180131_100124.jpg
    IMG_20180131_100124.jpg
    159,7 KB · Wyświetleń: 325
Do góry