reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama, o Jezu już tylko 2 miechy Ci zostały! Zleci, a cóż w ciazy z reguły czujemy się jak hipopotamki.
Ja poki co nie pochwale się testem pozytywnym-nawet jeszcze nie było ovu. Mąż wyjechał i plan co 4 dni poszedł, dzialalismy : 3 dni temu, ovu śni widu ani słychu. Mąż będzie za 2 dni. Mam nadzieje ze zdarzymy przed ovu.
Szczypiorkowa, dokładnie jest tak jak piszesz. Jajeczko żyje 12-24h po ovu. Super, ze zadziałaliście!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ojezu czyli jesli to byla owu to jest szansa?!...

reklama
Ojezu czyli jesli to byla owu to jest szansa?!...

Wg mnie nawet spora, trzymam kciuki [emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja juz chyba wiecej tych testow nie robie :/ dzis 16dc i kazdy test podobny do tego. Może ten jakby odrobine ciemniejszy
IMG_20180130_192059.jpg

Załączniki

• IMG_20180130_192059.jpg
    IMG_20180130_192059.jpg
    144 KB · Wyświetleń: 345
Szczypiorkowa sproboj jutro zrobić zielony test. Moim zdaniem jutro będzie pozytyw [emoji6]

Mi tez nic nie pokazują, kupiłam inne i tez nie widać, ale śluz i szyjka mogą wskazywać ze owu jest/była? Temp nie do pomiaru bo za często w nocy wstaje [emoji6]
Niby wiem, że mało prawdopodobne, że ciąży jestem ale i tak gdzieś ta nadzieja sie tli... stupid Me [emoji24]

Za staranka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Dziś jest pełnia księżyca [emoji281] Gdyby któraś chciała a little baby boy [emoji170][emoji57]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OooooOo moj dobry boże! Patrzcie. Najciemniejsze z wszystkich testów. Zatem przedwczoraj był falstart?! :D i jest prawdopoprawdopodo ze bedzie dziopka?! Ale ja tego nie ogarniam, ŚLUZU BRAK, zero, nic nie kłuje, ciągnie, pika .. No co będzie to będzie :) wczoraj nie było przytulanek ale dziś będą :)
IMG_20180131_100124.jpg

Załączniki

• IMG_20180131_100124.jpg
    IMG_20180131_100124.jpg
    159,7 KB · Wyświetleń: 322
Do góry