Olaam-wielkie gratulacje ! Super wieści ! Jeszcze tylko przypomnij z jakiego sposobu córka
! Wierzę Ci że płaczesz ze szczęścia ja chyba bym wyła w niebiosa [emoji23] hehe aż by psy mi odpowiadały [emoji14]
ha
Szczypiorkowa- to mnie teraz zmartwiłas ta statystyka , ale walczę dalej
Gorligor- polecam Ci apke happy baby taki fioletowy bialy avatarek i jest opcja dla tatusiów także fajnie dla męża że sobie też może zainstalować u siebie w telefonie i ustawić że jest przyszłym tata
Leeleeth- szczerze ci powiem że szukałam jakichś wyników na te metodę o+12 Ale nie moglam znaleźć nic takiego oprócz kilku starych postów i opisu tej metody chyba ona nie jest aż taka polecana itp.z resztą czytam że Atomic jej nie poleca, że można dluuugo się starać , I nici, ja chce teraz ograniczyć stosunki bo przy synu #2 to mialam cały kalendarz źle serduszka [emoji23], ale to może też przewazyło
Kitqa - to druga córkę masz zw stosunków co 3 -4 dni ?
Kredkaczarna- ja brałam lukrecje ale tylko kilka dni już dziś nie biorę ponoć działa jak clomid i przyspiesza owulacje , A tak to OLE i szyszki i lukrecje biorą nasi mężowie,
Gosica-zdrowia! duzo nas teraz w podobnej fazie cyklu może nam się posypia pozytywy [emoji23] ,tak samo myślę na temat dziecka że jeśli będzie 3 syn to chyba tylko ivf mi zostanie tak samo jak Imama wspomina żeby już ta pewność była - owulacje przewiduje na za tydzień pn może wtorek nie wiem czy przyjdzie szybciej jeśli tak to działam na o+12 , niby może dzięki lukrecji przyjść szybciej ale taka dawka co ja wzięłam nie wiem .. może 1 dzień szybciej - trochę mam rozrzut bo może przyjść owu w 17 dc do 19 dc, to pn-sroda także muszę coś postanowić czy np. Przed usg w sobotę już zadziałac czy po usg
Słusznie mi jedną laska na BD metod napisała że zel ginekologiczny mi zanurzyć środowisko -chyba cała rybka replens pójdzie na kontre [emoji23] nie wiem sama
Imama może coś doradzisz? Ps.mam nadz że już lepiej się czujesz
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom