reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama chyba przy chlopcach jednak człowiek bardziej się meczy i częściej ma dość; ) ale jednak miłość zwycięża. Wiecie, ja kiedyś marzylam, że może będę mieć 5 dzieci, ale i trójka to jest już sporo pracy. Teraz będzie czwarte i chyba już ostatnie. Sama czuję, żejjuż i wiek nie ten sam i doświadczenia i wszystko.
Przyjdzie się pogodzić, że jużkoniec....gdyby teraz bbyła córeczka, to nie wiem co bym ze szczęścia zrobiła. ...chyba bym oszalała

reklama
Od początku roku do 13.01 w szpitalu w którym rodziłam, urodziło się 95 dzieci! w tym 65 chłopców[emoji170] i 30 dziewczynek [emoji173]️
To statystyki.
Ale na prawdę rodzi się więcej chłopców.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko u nas, to ja coś czuję, że dziewczynka to byłby naprawdę taki prezent od Boga, bo genetycznie itd.to ja myśl, że my "skazani" na męskie grono jestesmy. Męża nigdy nie badalismy, ale o zaklad idę. , że ma "y" dużo więcej; )

Miciurka - mdli mnie, ale tak do wytrzymania. Z migrenami też idzie wytrzymać. Na razie nie wymiotuję i wc nie jedt moim drugim domem, a tak mialam we wcześniejszych ciałach (co oczywiście o niczym nie świadczy. Moja gin uważa, że wcześniejsze wymioty etc mogły być powodem tej mojej tarczycy już )

Najchętniej to bym przespala tak z trzy miesiące :)
leelee ja bym na Twoim miejscu dzialala inaczej niż we wcześniejszych. Dietę i suple masz już zaliczone, to tylko obmysl dzień przytulanek i się nie stresuj!!!

Najchętniej to bym przespala tak z trzy miesiące :)
leelee ja bym na Twoim miejscu dzialala inaczej niż we wcześniejszych. Dietę i suple masz już zaliczone, to tylko obmysl dzień przytulanek i się nie stresuj!!!

No i tu pies pogrzebany, przed owu chłopczyk, owu chłopczyk i po owu chłopczyk to teraz jak ?[emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba metoda baby dust dziś i potem jak @Miciur-ka o+12

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Od początku roku do 13.01 w szpitalu w którym rodziłam, urodziło się 95 dzieci! w tym 65 chłopców[emoji170] i 30 dziewczynek [emoji173]️
To statystyki.
Ale na prawdę rodzi się więcej chłopców.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Statystyka jest zatem po mojej stronie :D ahahahaha

Ostatnia edycja:
Do góry