reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie pierwszy syn byl celowany w owulacje- planowany drugi nieplanowany z dzien po dniu. Wiec teraz sprobuje jeden stosunek i j&d bo wtedy tego nie bylo. No i zakwaszanie. Musi sie udac ;)

reklama
Gosica ale jest tam tylko 140 mg a w tych tabletkach jest dawka 420’mg. Wiec mąż by musiał cztery dziennie brać. Nie wiem czy to będzie lepsze działanie tak naprawdę. Ja wcześniej tez porównywałam i kupiłam w tabletkach bo to takie sprasowane.
Leeleeth tak właśnie to super dziewczynkowo [emoji6]
A ja chora. Gardło mnie boli i głowa wiec się leczę i leżę w domu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica taki był odstęp, i zwycięski stosunek wypadł w owu także nie wiem co miało na to wpływ : )
Widzisz jedna robi j&d i ma córki a druga z tego synów bezsensu.
Najpewniej trzeba zrobić wszystko na odwrót : )
A i tak gwarancji nie ma! Ale dla czystego sumienia, i pragnienia trzeba zaryzykować : )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie [emoji137]
Piszecie że takie to proste zrobić chłopca, że aż chce się spróbować :)
To co u mnie sprawdziło się na dziewczynki a o czym nie wiedziałam to odstęp j&d który zawsze stosowalam po stosunku. Jedna dziewczynkę mam z sexu z przed owu, a drugą z e3, 4d :) więc polecam [emoji41] dla mnie re dwa czynniki są ważne, (bo okazało się że pokrywają się z prawdą)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Odstep j&d czyli jaki odstep ile trwający?! To ja go wydłuże albo skróce :D
Wogole od czego jest ten skrót?!

Odstep j&d czyli jaki odstep ile trwający?! To ja go wydłuże albo skróce :D
Wogole od czego jest ten skrót?!

Na dziewczynkę 5-15 min po należy „poskakać” i wypluć zawartość Hahah
Jest od słowa jump and dump. Ja również mam trzech synów z j&d odrazu! Po paru sekundach doslownie tylko żeby dość z łóżka do toalety [emoji23][emoji85]

7u229jcg4s0byzyg.png

Na dziewczynkę 5-15 min po należy „poskakać” i wypluć zawartość Hahah
Jest od słowa jump and dump. Ja również mam trzech synów z j&d odrazu! Po paru sekundach doslownie tylko żeby dość z łóżka do toalety [emoji23][emoji85]

7u229jcg4s0byzyg.png
Czyli na chłopca lecieć odrazu do WC czy nocować z materiałem genetycznym? Hahahaha zwariuje :D

Hmmm u mnie dziewczyny obie są w zasadzie natychmiastowego pozbycia się walecznych żołnierzy :D to może na chłopca powinnam im dać szansę zaszaleć u mnie :D
Ahahahahahahahahahahaha jak Ti wsyztsko brzmi :D

reklama
Leeleeth- a na kiedy przewidujesz TY(a nie apka) owulacje który dc zawsze miałaś ? Zaraz do czegoś razem tu dojdziemy [emoji23] , nie wiem.czy nie szkoda próbować na o+12 tylko, u mnie to plan awaryjny w razie wu, a tak to dalej celuje 2-3 dni przed

Szczypiorkowa - z chęcią bym się zamieniła na takie super moce [emoji23] - tak daj im poszaleć zrób na odwrót jak zawsze robiłaś [emoji38]

Gosica- a nie ma.wiekszego mg ? W kapsułkach ?

Imama-kuruj się ,kulig chyba Ci wyszedł bokiem i te ostatnie sniegi :/ pogoda zdradliwa,

Moje tesciory

1516706915-571fd7b050531a75-aaaaaa.jpeg
1516706935-240c527aa1c7bf9b-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry