reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie pierwszy syn byl celowany w owulacje- planowany drugi nieplanowany z dzien po dniu. Wiec teraz sprobuje jeden stosunek i j&d bo wtedy tego nie bylo. No i zakwaszanie. Musi sie udac ;)

reklama
Gosica ale jest tam tylko 140 mg a w tych tabletkach jest dawka 420’mg. Wiec mąż by musiał cztery dziennie brać. Nie wiem czy to będzie lepsze działanie tak naprawdę. Ja wcześniej tez porównywałam i kupiłam w tabletkach bo to takie sprasowane.
Leeleeth tak właśnie to super dziewczynkowo [emoji6]
A ja chora. Gardło mnie boli i głowa wiec się leczę i leżę w domu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica taki był odstęp, i zwycięski stosunek wypadł w owu także nie wiem co miało na to wpływ : )
Widzisz jedna robi j&d i ma córki a druga z tego synów bezsensu.
Najpewniej trzeba zrobić wszystko na odwrót : )
A i tak gwarancji nie ma! Ale dla czystego sumienia, i pragnienia trzeba zaryzykować : )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie [emoji137]
Piszecie że takie to proste zrobić chłopca, że aż chce się spróbować :)
To co u mnie sprawdziło się na dziewczynki a o czym nie wiedziałam to odstęp j&d który zawsze stosowalam po stosunku. Jedna dziewczynkę mam z sexu z przed owu, a drugą z e3, 4d :) więc polecam [emoji41] dla mnie re dwa czynniki są ważne, (bo okazało się że pokrywają się z prawdą)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Odstep j&d czyli jaki odstep ile trwający?! To ja go wydłuże albo skróce :D
Wogole od czego jest ten skrót?!

Odstep j&d czyli jaki odstep ile trwający?! To ja go wydłuże albo skróce :D
Wogole od czego jest ten skrót?!

Na dziewczynkę 5-15 min po należy „poskakać” i wypluć zawartość Hahah
Jest od słowa jump and dump. Ja również mam trzech synów z j&d odrazu! Po paru sekundach doslownie tylko żeby dość z łóżka do toalety [emoji23][emoji85]

7u229jcg4s0byzyg.png

Na dziewczynkę 5-15 min po należy „poskakać” i wypluć zawartość Hahah
Jest od słowa jump and dump. Ja również mam trzech synów z j&d odrazu! Po paru sekundach doslownie tylko żeby dość z łóżka do toalety [emoji23][emoji85]

7u229jcg4s0byzyg.png
Czyli na chłopca lecieć odrazu do WC czy nocować z materiałem genetycznym? Hahahaha zwariuje :D

Hmmm u mnie dziewczyny obie są w zasadzie natychmiastowego pozbycia się walecznych żołnierzy :D to może na chłopca powinnam im dać szansę zaszaleć u mnie :D
Ahahahahahahahahahahaha jak Ti wsyztsko brzmi :D

reklama
Leeleeth- a na kiedy przewidujesz TY(a nie apka) owulacje który dc zawsze miałaś ? Zaraz do czegoś razem tu dojdziemy [emoji23] , nie wiem.czy nie szkoda próbować na o+12 tylko, u mnie to plan awaryjny w razie wu, a tak to dalej celuje 2-3 dni przed

Szczypiorkowa - z chęcią bym się zamieniła na takie super moce [emoji23] - tak daj im poszaleć zrób na odwrót jak zawsze robiłaś [emoji38]

Gosica- a nie ma.wiekszego mg ? W kapsułkach ?

Imama-kuruj się ,kulig chyba Ci wyszedł bokiem i te ostatnie sniegi :/ pogoda zdradliwa,

Moje tesciory

1516706915-571fd7b050531a75-aaaaaa.jpeg
1516706935-240c527aa1c7bf9b-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry