reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny byłam dzis na usg i wg lekarza bedzie dziewczynka, mowil ze widzi 3 kreski i są to wargi sromowe.
Ja sie nie nastawiam bo rożnie bywa i rożne rzeczy wyrastały
Jakie to śmieszne, ze chłopców jesteśmy pewne a dziewczynek nie.
Nie odniosę sie do postów , ale trzymam kciuki za wszystkie staraczki, ciężarne i te na ostaniej prostej.

reklama
Hej!
Ajlak gratulacje, uwierz!
Ja po wizycie, 12t2d nub długi i gruby, gdyby nie leżał płasko i jak bym nie znała teorii powiedziałabym że chłopiec. No nic, za tydzień mam prenatalne, zobaczymy czy się podniesie. Dziec mniejszy niż OM a owulacją była w terminie, syn mon był zawsze od tygodnia do aż dwóch większy niż z OM więc nie wiem czy wielkość nie jest dziewczynkowa jak nub zostanie na miejscu. Tzn chodzi mi o to że jak dziewczynka to jednak mniejsza ach nie ważne trochę zdenerwowana jestem. Martwię się ta wielkością niby tylko 3 dni brakuje do OM ale jak mówię syn był średnio 10 dni do przodu.

@PrzyszłaMama87 trzymasz się dzielnie, oby tak dalej. Ale już niego koniec i będziesz mieć dzidziusia
P. S nie widzę twojego zdj z brzuszkiem :/
@Mikallo super że do porodu daleko! Oby tak dalej malutki masz brzuszek :) ja pod koniec miałam okrągły i wystający jak piłeczka haha

@ana. Ale brzuch! :) i do tego już nisko. Trzymaj się. Mnie będąc w ciąży też ciężko przychodziło podejmowanie decyzji hehe
@Millo nigdy nie mów nigdy ;)

@szczypiorskowa12345
Jest bardzo ciekawa jaką obrałaś taktykę? daj znać co robisz, trzymam kciuki za owocny cykl [emoji57]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa tak trzymam się chociaż już ciężko na samej końcówce :D tez mam taka okrągła piłeczkę ale czemu nie widzisz fotki hmmm
Ajlak super jak tak lekarz powiedział :D to naprawdę dobrze wróży i corka będzie jak nic ;) jak będziesz miała chwile przypomnij jak wyglądały Twoje staranka.
Zonamito już niedługo tez poznasz plec i trzymam kciuki żeby nub się nie podniósł :)

Dobra 'dziopy' słać mi intensywnie fluidy męskie!:D mój skąpy okres jest okresem i od ok 20tego zaczynamy bój. Tj nasz ostatni cykl, jeśli się nie uda to trudno widać tak ma być :)

Ps wasze brzuszki są cudowne

Wysyłam Ci cały jaki tylko mi został... wszystkie fluidki chłopczykowe wysyłam [emoji7]
Dla Was Kochane, a wezmę dziewczynkowe w każdej ilości [emoji7][emoji173]️

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Mikallo ja mam termin na środę ;) Twój brzuszek tez wydaje się mały i myśle ze już raczej nie urośnie bo mi pod koniec praktycznie się dużo nie powiększył. To 4 tyg przed Tobą? Dobrze kojarzę ze masz termin na 19.02? Moje urodziny ;)

Do góry