reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje dziewczyny ze pytacie :) ja nadal w dwupaku a termin mam na przyszła środę ale miałam dziś wizytę i na razie chyba na poród się nie zapowiada bo zero rozwarcia ;)
Mikallo tak malutko przytyłaś? Ja 7kg i wydawało mi się mało a Ty tylko 1kg ;) daj znać po wizycie
Jeszcze jeśli chodzi o kalendarze itd to z pierwszym synem mi się sprawdziły a teraz wszędzie w każdym pokazuje corke a ma być synek Wiec nie ma reguły ale tez bym pewnie w jakims tam stopniu przy staraniach brała je pod uwagę :D

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Wpadłam tak tylko na chwilę się przywitać bo widzę, że znajome osoby tu przebywają [emoji3]
@Miciur-ka, pewnie mnie nie pamiętasz ale ja kojarzę, że byłyśmy razem na sierpniowych mamach 2013 [emoji6] Mam sierpniowego synka i teraz szykuje się drugi syn [emoji12] Podobnie jak Tobie marzy mi się córka więc pewnie wcześniej, czy pózniej tutaj dołącze [emoji23] a za Ciebie trzymam kciuki i życzę powodzenia ! [emoji3]
@leeleeth, moja kochana, Tobie to już nie będę nawet pisać jak córki życzę hihi [emoji8] zdawaj nam relacje jak tam wasze starania [emoji6] a po pewnym czasie i ja będę Cię prosić o rady jak zmajstrować dziewczynkę [emoji23]
Wiadomo, że jak się słyszy co ludzie przeżywają to najważniejsze mieć zdrowe dzieci ale rozumiem Was i podświadomie się z Wami łącze [emoji6]
Reszcie dziewczyn też życzę upragnionego syna/ córki i mam nadzieje, że każdej z Was się uda [emoji6]
Pozdrawiam [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny, że pytacie o wizytę :) Chodze do 2 lekarzy i dzis bylam u tego co wszystko olewa. Pobral mi tylko posiew GBS i zbadał szynkę, ponoc do porodu jeszcze daleko :) Obecnie zaczynam 37tc. Ktg wyszlo ładnie, skurczy brak :D
@PrzszłaMama87 to @andzelisia przytyla tylko 1kg ja mam już 13kg na plusie :(

Co do kalendarzy to przy córci sie żaden nie sprawdził a teraz tak pół na pół wiec ja bym w to nie wierzyła ;)

@leeleeth[/USER] dla ciebie prosiłas o brzuszki :) nie
wyrazne ale widac :) dla mnie to miedzy 5 a 6 te twoje ph
@Mikallo czop juz ci odeszedl ooo to napewno urodzisz ciut przed terminem:) pociesze cie mnie tez juz ciezko :p czy przygotowane ? no prawie poprane mam, czekam na nową dostawe ciuszków od tesciowej, po niedzieli ma sie zjawic jeszcze cos dokupila, a dzis stalam 10 minut i wybieralam smoczki, dalej nie wierze w plec piekna i nie kupilam nic, bo byly albo rozowe same albo niebieskie :oo2:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    355,4 KB · Wyświetleń: 133
Ostatnia edycja:
@ana. ja też nie moglam uwierzyć, że utrafilam w płeć ale wszystko mam niebieskie ;) Cieszę się, ze juz niedługo usciskasz swoją upragnioną córeczkę i w tedy uwierzysz :D
Piękny brzuszek :) Czyzby już opadał?

Chcialyscie zdjecie brzuszka, wiec wstawiam, przed chwilą robione20180118_085008-1.jpg :)

Załączniki

• 20180118_085008-1.jpg
    20180118_085008-1.jpg
    459,7 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry