reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje dziewczyny ze pytacie :) ja nadal w dwupaku a termin mam na przyszła środę ale miałam dziś wizytę i na razie chyba na poród się nie zapowiada bo zero rozwarcia ;)
Mikallo tak malutko przytyłaś? Ja 7kg i wydawało mi się mało a Ty tylko 1kg ;) daj znać po wizycie
Jeszcze jeśli chodzi o kalendarze itd to z pierwszym synem mi się sprawdziły a teraz wszędzie w każdym pokazuje corke a ma być synek Wiec nie ma reguły ale tez bym pewnie w jakims tam stopniu przy staraniach brała je pod uwagę :D

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Wpadłam tak tylko na chwilę się przywitać bo widzę, że znajome osoby tu przebywają [emoji3]
@Miciur-ka, pewnie mnie nie pamiętasz ale ja kojarzę, że byłyśmy razem na sierpniowych mamach 2013 [emoji6] Mam sierpniowego synka i teraz szykuje się drugi syn [emoji12] Podobnie jak Tobie marzy mi się córka więc pewnie wcześniej, czy pózniej tutaj dołącze [emoji23] a za Ciebie trzymam kciuki i życzę powodzenia ! [emoji3]
@leeleeth, moja kochana, Tobie to już nie będę nawet pisać jak córki życzę hihi [emoji8] zdawaj nam relacje jak tam wasze starania [emoji6] a po pewnym czasie i ja będę Cię prosić o rady jak zmajstrować dziewczynkę [emoji23]
Wiadomo, że jak się słyszy co ludzie przeżywają to najważniejsze mieć zdrowe dzieci ale rozumiem Was i podświadomie się z Wami łącze [emoji6]
Reszcie dziewczyn też życzę upragnionego syna/ córki i mam nadzieje, że każdej z Was się uda [emoji6]
Pozdrawiam [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny, że pytacie o wizytę :) Chodze do 2 lekarzy i dzis bylam u tego co wszystko olewa. Pobral mi tylko posiew GBS i zbadał szynkę, ponoc do porodu jeszcze daleko :) Obecnie zaczynam 37tc. Ktg wyszlo ładnie, skurczy brak :D
@PrzszłaMama87 to @andzelisia przytyla tylko 1kg ja mam już 13kg na plusie :(

Co do kalendarzy to przy córci sie żaden nie sprawdził a teraz tak pół na pół wiec ja bym w to nie wierzyła ;)

@leeleeth[/USER] dla ciebie prosiłas o brzuszki :) nie
wyrazne ale widac :) dla mnie to miedzy 5 a 6 te twoje ph
@Mikallo czop juz ci odeszedl ooo to napewno urodzisz ciut przed terminem:) pociesze cie mnie tez juz ciezko :p czy przygotowane ? no prawie poprane mam, czekam na nową dostawe ciuszków od tesciowej, po niedzieli ma sie zjawic jeszcze cos dokupila, a dzis stalam 10 minut i wybieralam smoczki, dalej nie wierze w plec piekna i nie kupilam nic, bo byly albo rozowe same albo niebieskie :oo2:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    355,4 KB · Wyświetleń: 137
Ostatnia edycja:
@ana. ja też nie moglam uwierzyć, że utrafilam w płeć ale wszystko mam niebieskie ;) Cieszę się, ze juz niedługo usciskasz swoją upragnioną córeczkę i w tedy uwierzysz :D
Piękny brzuszek :) Czyzby już opadał?

Chcialyscie zdjecie brzuszka, wiec wstawiam, przed chwilą robione20180118_085008-1.jpg :)

Załączniki

• 20180118_085008-1.jpg
    20180118_085008-1.jpg
    459,7 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry