reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny u nas płeć damska w ilości hurtowej naprawdę obdarze Was każda i jeszcze zostanie, w tym momencie w rodzinie męża mamy 7 dziewczynek i 0 chłopców, a w mojej 4 dziewczynki i 1 chłopiec hahaha walczymy zatem do ostatniego tchu :D

Moja taktyka? Nie mam żadnej, idziemy na żywioł co 2gi dzień i tyle. Teraz okres miałam 7dni za wcześnie co się NIGDY wcześniej nie zdarzyło :( i cały mój kalendarz poszedł w łeb :(

Ps JAKIE TESTY OWULACYJNE?!

reklama
@Mikallo już Ci brzuszek nie urośnie, no może ociupinke trzymaj się tam!

Która tu chciała dziewczynkowe fluidy?
Wysyłam swoje[emoji179][emoji177][emoji307][emoji179]❣️[emoji738][emoji99][emoji173]️[emoji176][emoji140] hehe

Dobrze @szczypiorkowa12345 [emoji106] a w owu jak działasz? Czy ogólnie jedziesz co dwa dni od @ do @?
Trzymam kciuki [emoji110]

Sent from my WAS-LX1A using Forum BabyBoom mobile app

@Mikallo już Ci brzuszek nie urośnie, no może ociupinke trzymaj się tam!

Która tu chciała dziewczynkowe fluidy?
Wysyłam swoje[emoji179][emoji177][emoji307][emoji179]❣️[emoji738][emoji99][emoji173]️[emoji176][emoji140] hehe

Dobrze @szczypiorkowa12345 [emoji106] a w owu jak działasz? Czy ogólnie jedziesz co dwa dni od @ do @?
Trzymam kciuki [emoji110]

Sent from my WAS-LX1A using Forum BabyBoom mobile app

Z racji tego że nie mam pojęcia kiedy teraz będę mieć owu to jadę co dwa dni, chyba że poradzicie coś innego?

Dziewczyny ja po wizycie mialam pobrany wymaz gbs i jutro mam go zawiesc do laboratorium.jak myślicie musze go trzymac w lodowce bo nie dopytalam???

Mikallo ja mam termin na środę ;) Twój brzuszek tez wydaje się mały i myśle ze już raczej nie urośnie bo mi pod koniec praktycznie się dużo nie powiększył. To 4 tyg przed Tobą? Dobrze kojarzę ze masz termin na 19.02? Moje urodziny ;)
Na 15.02 :) lekarz mysli, że nie dotrzymam i tez mam taka nadzieję ;) Celuje w przedział 4-10.02 żeby jeszcze moje urodziny przeszły ;P

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki!!!
U nas śnieg wiec załatana jestem bo dzieci maja taka radochę, dzisiaj kulig niedawno wróciłam do domu i padam dosłownie!
Ajlak Nono ja po cichu gratuluje ale nie zapeszam! Jak na tym etapie nic nie było wręcz kreseczki to córeczka jak nic. Ale wiaodmo chcemy mieć potwierdzenie z połówkowych.
Zonami kciuki ba następnej wizycie.
Również śle niebieskie fale dla starających się o chłopców.
Kinga może lepiej jak nie będziesz nic więcej brała skoro masz problemy z ta tarczyca. Nie znam się zbytnio na wpływie tych suplementów na tarczyce itd. Zostaw tylko napewno witaminy prenatalne i niech mąż tez bierze. Może niech on bardziej się suplementuje a ty weź trzymaj dietę. Ja bym nie patrzyła na te diety mineralne czyli te duże ilości soli i potasu tylko właśnie na duże ilości protein i tłuszczy i zwracaj uwagę żeby jeść produkty zwierzęce (ich jak najwiecej) a mało roślinnych bo są one dziewczynkowe. I oczywiscie stałe posiłki 4-5 razy dziennie żeby ten cukier trzymać na wysokim poziomie. I sex co dwa dni żeby się nie stresować a jak będzie pozytyw to popraw.
Andzelisia nie mam pojęcia czy to musi być w lodowce.
Dziewczyny lada dzień możecie rodzic także szybkich i bezproblemowych porodów życzę! Bez komplikacji!
A tu mój brzuszek:
1516307473-1875dd472ce41b51-aaaaaa.jpeg

7u229jcg4s0byzyg.png

Do góry