reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie u mnie juz 36 tydzien.Mikallo jak u Ciebie? jak sie czujesz? bo my na "1" wozku he he :-).jutro mam wizyte zobaczymy co gin powie.wiem ze napewno przez cukrzyce i insuline bede szybciej rodzic i bede miec porod wywolywany przez zalozenie balonika ale kiedy co i jak dowiem sie jutro.Juz jestem w stresie jak sobie o tym pomysle:-(

reklama
@andzelisia daj znac po wizycie :)
Ja zaraz jade na swoją ;)
Ogolnie czuje się dobrze ale juz zaczyna byc ciężko, szczegolnie wstac z podłogi haha
Czop mi odszedł wiec licze na szybszy poród jednak mały ważył w zeszlym tyg dopiero 2430g i niech chociaż 3kg osiągnie ;) zobacze co lekarz dzis powie ;)
@ana. fajnie, że sie odezwałaś. Wszystko juz gotowe? Jak samopoczucie?

@andzelisia daj znac po wizycie :)
Ja zaraz jade na swoją ;)
Ogolnie czuje się dobrze ale juz zaczyna byc ciężko, szczegolnie wstac z podłogi haha
Czop mi odszedł wiec licze na szybszy poród jednak mały ważył w zeszlym tyg dopiero 2430g i niech chociaż 3kg osiągnie ;) zobacze co lekarz dzis powie ;)
@ana. fajnie, że sie odezwałaś. Wszystko juz gotowe? Jak samopoczucie?
Daj znac po wizycie :-) sama jestem ciekawa jak moj maluszek z waga.Moze byc duzy przy cukrzycy ale zobaczymy jutro.Poki co ja jestem od poczatku ciazy 1 kg na plusie.Staram sie trzymac diete jak zreszta widac :-)

@Mikallo skoro czop już odszedł to poród moze być lada dzień.
Który to już tydzień?
@andzelisia powodzenia, aby poród był wywołany jak najpóźniej.
Dajcie znać ciężarówki po wizycie [emoji110]

A co do kalendarzy to u mnie sprawdził się tylko z pierwszą córka. Czyli 50/50

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Te kalendarze, talizmany i ubranka pod poduszka czy taroty to żarty takie.

Zaczęłam mierzyć temp i badać szyjke. I za chwile testy będę robić.

Ciezaroweczki pokażcie brzuszki [emoji7] na zachętę [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was zaszła w ciążę zaraz po @ ? i jaka płeć z tego?

jak na złość koleżanki rodzą córki jedna po drugiej i jak pytam słyszę, że zaraz po @ potem już nic :huh:

mam plan starać się tylko 7dc
owulacja mam ok.13dc.
jak zajde to będzie :rolleyes2: boje się swoich uczuć dla ew. 3 syna :zawstydzona/y::(

Jona bardzo małe szanse na zajście z takim odstępem możliwe ale nikłe, czemu nie spróbujesz np 11 dc z zakwaszaniem żeby mieć spokój ducha ;)? Skoro masz w miarę regularnie owulacje ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was zaszła w ciążę zaraz po @ ? i jaka płeć z tego?

jak na złość koleżanki rodzą córki jedna po drugiej i jak pytam słyszę, że zaraz po @ potem już nic :huh:

mam plan starać się tylko 7dc
owulacja mam ok.13dc.
jak zajde to będzie :rolleyes2: boje się swoich uczuć dla ew. 3 syna :zawstydzona/y::(

Mam dokładnie to samo tylko u nas 2 dziewczynki. I oczywiście kochać będę całym sercem kolejna dziewczynkę ale gdzieś tam podświadomie marzę o płci męskiej bardziej niż okrutnie :) ważne żeby zdrowe było :)

U nas pierwsza była z przypadku ;) a druga planowana ot tak po @ w każdy dzień płodny i akurat zagniezdzila się dziewczynka

reklama
Mikallo jak po wizycie?

@Mikallo czekamy na wieści [emoji854]

Moje Kochane, znalazłam sobie nowa zagwostkę. Mierze pH, i mam dylemat. Paski pokazują wg mnie niejednoznacznie, albo ja kolorów nie rozróżniam [emoji23]
Ocenicie?
1516196646-13fa841d69a2a029-aaaaaa.jpeg

Tu z prawej jest pH żelu do higieny dla mam karmiących a po lewej po użyciu tegoż
A tu na czysto bez niczego
1516196699-db02310265b23b0d-aaaaaa.jpeg

Czy to oznacza, że pH mam cos miedzy 4 a 5? [emoji848]
Pokażcie swoje paseczki [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry