reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie u mnie juz 36 tydzien.Mikallo jak u Ciebie? jak sie czujesz? bo my na "1" wozku he he :-).jutro mam wizyte zobaczymy co gin powie.wiem ze napewno przez cukrzyce i insuline bede szybciej rodzic i bede miec porod wywolywany przez zalozenie balonika ale kiedy co i jak dowiem sie jutro.Juz jestem w stresie jak sobie o tym pomysle:-(

reklama
@andzelisia daj znac po wizycie :)
Ja zaraz jade na swoją ;)
Ogolnie czuje się dobrze ale juz zaczyna byc ciężko, szczegolnie wstac z podłogi haha
Czop mi odszedł wiec licze na szybszy poród jednak mały ważył w zeszlym tyg dopiero 2430g i niech chociaż 3kg osiągnie ;) zobacze co lekarz dzis powie ;)
@ana. fajnie, że sie odezwałaś. Wszystko juz gotowe? Jak samopoczucie?

@andzelisia daj znac po wizycie :)
Ja zaraz jade na swoją ;)
Ogolnie czuje się dobrze ale juz zaczyna byc ciężko, szczegolnie wstac z podłogi haha
Czop mi odszedł wiec licze na szybszy poród jednak mały ważył w zeszlym tyg dopiero 2430g i niech chociaż 3kg osiągnie ;) zobacze co lekarz dzis powie ;)
@ana. fajnie, że sie odezwałaś. Wszystko juz gotowe? Jak samopoczucie?
Daj znac po wizycie :-) sama jestem ciekawa jak moj maluszek z waga.Moze byc duzy przy cukrzycy ale zobaczymy jutro.Poki co ja jestem od poczatku ciazy 1 kg na plusie.Staram sie trzymac diete jak zreszta widac :-)

@Mikallo skoro czop już odszedł to poród moze być lada dzień.
Który to już tydzień?
@andzelisia powodzenia, aby poród był wywołany jak najpóźniej.
Dajcie znać ciężarówki po wizycie [emoji110]

A co do kalendarzy to u mnie sprawdził się tylko z pierwszą córka. Czyli 50/50

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Te kalendarze, talizmany i ubranka pod poduszka czy taroty to żarty takie.

Zaczęłam mierzyć temp i badać szyjke. I za chwile testy będę robić.

Ciezaroweczki pokażcie brzuszki [emoji7] na zachętę [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was zaszła w ciążę zaraz po @ ? i jaka płeć z tego?

jak na złość koleżanki rodzą córki jedna po drugiej i jak pytam słyszę, że zaraz po @ potem już nic :huh:

mam plan starać się tylko 7dc
owulacja mam ok.13dc.
jak zajde to będzie :rolleyes2: boje się swoich uczuć dla ew. 3 syna :zawstydzona/y::(

Jona bardzo małe szanse na zajście z takim odstępem możliwe ale nikłe, czemu nie spróbujesz np 11 dc z zakwaszaniem żeby mieć spokój ducha ;)? Skoro masz w miarę regularnie owulacje ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was zaszła w ciążę zaraz po @ ? i jaka płeć z tego?

jak na złość koleżanki rodzą córki jedna po drugiej i jak pytam słyszę, że zaraz po @ potem już nic :huh:

mam plan starać się tylko 7dc
owulacja mam ok.13dc.
jak zajde to będzie :rolleyes2: boje się swoich uczuć dla ew. 3 syna :zawstydzona/y::(

Mam dokładnie to samo tylko u nas 2 dziewczynki. I oczywiście kochać będę całym sercem kolejna dziewczynkę ale gdzieś tam podświadomie marzę o płci męskiej bardziej niż okrutnie :) ważne żeby zdrowe było :)

U nas pierwsza była z przypadku ;) a druga planowana ot tak po @ w każdy dzień płodny i akurat zagniezdzila się dziewczynka

reklama
Mikallo jak po wizycie?

@Mikallo czekamy na wieści [emoji854]

Moje Kochane, znalazłam sobie nowa zagwostkę. Mierze pH, i mam dylemat. Paski pokazują wg mnie niejednoznacznie, albo ja kolorów nie rozróżniam [emoji23]
Ocenicie?
1516196646-13fa841d69a2a029-aaaaaa.jpeg

Tu z prawej jest pH żelu do higieny dla mam karmiących a po lewej po użyciu tegoż
A tu na czysto bez niczego
1516196699-db02310265b23b0d-aaaaaa.jpeg

Czy to oznacza, że pH mam cos miedzy 4 a 5? [emoji848]
Pokażcie swoje paseczki [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry