Gosica- hm szczerze jak ma się zajsc to się zajdzie - dodam starania z których laska ma córkę to zobacz sobie jak dla mnie coś że zaszła w ogóle bo tyle użyła zakwaszania
, Także jak ma być to będzie
, ja też mierze temp. I mi przewineło owulacje tak jak myślałam na rano 19dzien cyklu, mam okienko 4 h w którym musiało dojść do owulacji to przynajmniej wiem po jakim czasie od najmocniejszego testu mam owu, o ile przyjdzie mniej więcej w tym samym czasie to powinnam się wystrzelić w 3-3,5 dnia od owulacji , 26.01 jest roczek naszego młodszego i nasza próba [emoji23], Ja kochana żeby zacząć się starać muszę skończyć ten cykl najpierw
, czekam na to jak na zbawienie
! No więc próba będzie 15dziwn cyklu a owulacja 18-19dzien cyklu, wyliczylammz 3 ostatnich cykli to taki dzień owulacji "average" licze 18dc, to wieczorem 15 dc będzie ok, jak nie da rady przybliże o jeden dzień w lutym,
Zonami- szok że już masz ten tydzień ciąży!
- Tak naprawdę to jaką płeć nie będzie to będzie dobrze - u nas już starszy syn chce tylko siostrę bo mówi że już "chłopca mamy- teraz chce dziewczynkę " [emoji23] haha - Ale jak patrzę na te miłość braci to strasznie się cieszę że mają siebie , najchętniej bym chciała jeszcze 2 dziewczynki żeby też miały siebie i już - idealnie jak dla mnie
To jak na wątku lipcowym tyle chłopców to może wyrównana trochę szale dziewczynka
Imama- oo to masz "labe"
, jak tylko młodszy jest
), bo myślę że z tych testów będę zadowolona Ale kurde drogo akurat wzięłam najwie ej jak siendalo bo się najbardziej opłacało ale nie mówię nic mężowi nawet hehe bo mnie zabije ,
Kitqa- na forum gdzie dziewczyny starają się o syna naprawdę im wychodzi spróbuj sobie 24hr po pozytywnym i później poprawić starania - jest moderatorka na forum po 2 fotkach ma chłopca w brzuchu , i naprawdę może była jedna laska której się nie udało ale coś tam źle obliczyla, Ale tak to naprawdę duża sprawdzalnosc, na dziewczynki gorzej bo trzeba wiedzieć kiedy ma się owu a jak się przesunie to już kaplica, także może spróbujesz sobie jak mała podrośnie
Ola- No ja też nic nie widzę dlatego pytam czy masz może inne foto
Kinga dzięki - lepiej się nie nastawiac - Ja już czekam na koniec tego cyklu i mam.nadzisje że nie zajde z tak długiego odstępu i to jeszcze totalnej wpadki
,
Szkoda że cykl zmarnowany ale może w lutym się uda lub jeszcze pod koniec stycznia zależy jakie masz cykle
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom