Imama-tez jestem ciekawa przypadku tej laski co będzie !! Wiesz co ja chodzę do takiego ginka ze pozwala nagrywać filmiki całe usg także np.mam pełno filmików jak sobie w brzuchu jeszcze fikał- już nasz prawie teraz roczny synuś - to gdybym miała takie "kwiatki" z płcia to bym chyba non stop oglądała filmiki i kminiła co tam widać lub czego nie widac [emoji23] , chyba zależy gdzie się idzie a też nie pozwalają nagrywać nigdzie gdzie byłam i pytałam . No oby był ten zapas testów na 4 ciążę bo jak nie raz czytam że laski rok dwa się starają to strach się bać a ja tu marzę że styczeń lub luty będzie mój [emoji23] nie ma to jak bujanie w obłokach !
Bo apropo tej laski co jej się udało córkę strzelić to jutro zapytam co jej niby ta lukrecja miała dać , ciekawe co napiszę , a żurawinę jej mąż brał 5000!!mg dziennie! Cały czas ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo apropo tej laski co jej się udało córkę strzelić to jutro zapytam co jej niby ta lukrecja miała dać , ciekawe co napiszę , a żurawinę jej mąż brał 5000!!mg dziennie! Cały czas ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom