reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka,nie chce się nakręcać. Dziwne ze 7/8 dni po przytulankach i taka akcja. Aż dzisiaj podarowałam sobie prace bo słabo się czułam. Już jest OK, bólu nie ma.
Miciurka, grunt to mieć plan. ostatnio sporo czytam postów na gender dreaming i nie doczytałam ze warto dobe przed docelowym stosunkiem wymienić plemniki-podchodzi to lekko pod frequent release. A pamiętasz czy dziewczyny podawały swoim facetom OLE ze było drugiego dnia więcej XX? Podobno tak OLE działa.
Kinga, ja kiedyś miałam wysokie tsh ale zanim zaszłam w ciaze miałam już jego poziom uregulowany.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama, śluzu poki co nie mam, nie wiem co to bylo. Czy Vitex z pierwszej fazy cyklu tak działa...
Czy rzeczywiście cos może być na rzeczy. W pon teściów!
Zonami, fajnie ze zajrzałas. Przykro mi, ze tak się męczysz. Może będzie jak w tej teorii byle do 12/13 tc. Który masz teraz tc?
Ja tam w ciążach nie miałam przeczuć. Nie przejmuj się pytaniami. Masz już termin usg?

Witam, jestem mamą dwoch synów, teraz jestem w trzeciej ciąży i zastanawiam się co się tam kryje. Czuje, że chłopiec ale cień nadziei na córkę zawsze jest ;) Mam zdjęcie z 12t6d i mam prośbę żebyście zerknęły czy cos z niego da się wyczytać bo ja nic tam nie widze o_O

Załączniki

• IMG_20180105_114956.jpg
    IMG_20180105_114956.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 87
Kinga twój endo to jak mój gin - też mi powiedział a po co dziecko [emoji23] - daj spokój a też niby dobry ;) może ci "dobzi" Tak mają [emoji23] hahha

Zonami- myślę że z tym przeczuciem to mit - Ja mialam.silne na dziewczynkę I mam syna [emoji23] także może po prostu chcialam ;) - wiadomo pewnie się czasem zdarzy że komuś się sprawdzi jak wszystko to w końcu 50/50

A jak się czujesz ? Kiedy jakaś wizyta

Gorligor- gdzie zaginelas chwal nam się tu jak to się stało [emoji23]

Gosica - A ile.tych starań mieliście ? Co 4 dni w tym cyklu ?
A Ty mierzysz temp? Wiesz co ja czytałam o badaniu nasienia(nie na GD) kobiety badały nasienie mezom 2 dni pod rząd i dużo było wpisów że było więcej plemników żeńskich w tym 2 oddaniu (ogólnie było mniej plemników ale przewaga żeńskich na tle calosci) to sobie myślę że spróbuje tak z 2 miesiące , nie brali żadnych supli Ci faceci ,

Olaaam - witaj a masz jeszcze jakieś foto czy tylko to ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Imama - No jakoś mi lzej że już mam jakiś plan ustalony jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie w praniu bo dzień starań to roczek małego [emoji23] także ciekawe jak to wyjdzie hahha :D , No i kupiłam owulacyjne wondfo to może lepiej mi wychwyci owulacje aniżeli te zielone , raz się szarpne i zobaczę czy jest taka duża różnica ,będę robić i zielone i wondfo - no i oby sie zdarzyło bo tylko styczeń i luty próbujemy ,

Ja to czasem myślę czy nie wrócić do pracy już teraz i poczekać te kilka lat - zwłaszcza to do mnie wraca jak dzieci wyją i w ogóle teraz już siedzę w domu 2 miesiąc bo nie wychodzimy wszyscy dalej chorzy i już fioła chyba dostaje.. I coraz częściej takie myśli mam ,

A Ty jak się czujesz ? Jak tam.chlopaki ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, w tym cyklu dzialalismy co 4 dni. Ale z j&d i boje się ze zastosowałam za szybko bo po 3 min. A Ty kiedy to robisz? [emoji12]
Tak, mierze temperaturę już bardzo długo. Mieliśmy przytulanek wieczorem a na następny dzień skok temperatury.
Pocieszające jest to ze kolejnego dnia jest więcej plemników żeńskich. Ja myślałam ze zawsze jest pół na pół. Nie znam tych testów wondfo-sprawdzę czy są w PL.

Wizytę mam 18 stycznia a prenatalne jakoś tydzień później max bo to będzie już zaczęty 13 tydzień, teraz mam 10t3d. Mój lekarz jest słynny że wszystkim mówi na prebatalbych że chłopiec tzn tym co w ogóle nuba widać, ona nuba bierze za penisa :-D więc jego o płeć się pytać nie zamierzam i sama też jeszcze nie chce patrzeć wolę poczekać na polowkowe. Tyle że on ma świetny sprzęt same widzialyscie jakie ładne zdjęcie wrzuciłam ostatnio więc boję się że pierwsze co to nub mi się rzuci hehe. Mój syn bardzo chce brata a mąż ciągle gada o synu i dzięki temu naprawdę łatwo mi będzie przyjąć wiadomość że to chłopak. Jedynie co to reszta rodziny czeka na wnuczke i to jest obciążające.

Zonami przeczucia często prztlumione są jednak pragnieniami.
Ja tez myśle ze urodzę córkę a co tam Haha
Nie No. Ale dzisiaj dziewczyna znów ze z chłopca na dziewczynkę zmiana na kwietniowkach w 27tc!
Na kwietniowkach było sami chłopcy a teraz praktycznie same córki. Naprawdę dużo osoba się pozmieniało. I o dziwo nadal zmiany.
Gosica mówię Ci co czwarty dzień dobra metoda bo nie przegapisz owu a u Ciebie to często już późno było.
Miciurka ja mam luz bo starszy nadal w pl a z młodym to ja nie mam problemu jak sam.
Ciekawa jestem tych testów zdasz recenzje [emoji6]
Ola ja tam nuba niestety nie widzę, raczej nóżka zakryła. A lekarz coś mówił?
Kitqa na GD piszą ze na chłopca to rano jak jest pozytyw, wieczorem i na drugi dzień staranka. Wychodzi trzy w płodne [emoji6]
Zonami to życzę żeby szybko minęły mdłości. Ja miałam mega długo i powracały niestety tak do 20 tc.

reklama
Imama dziękuję, już sobie zapisuję [emoji57][emoji6]
Ile zmian! Ile pomyłek... Ludzie kochani w dzisiejszych czasach. Przynajmniej mój przypadek nie jest odosobniony [emoji41]
A mysl że urodzisz dziewczynkę, co tam może i u ciebie się zmieni! [emoji110]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry