reklama
B
bibiU
Gość
- Gosica czyli niedługo testujesz? Trzymam kciuki mocno i czekam na testowanie. Ja ten cykl bez testów owu bo w domu nie mam i nie kupilam, uzywam dwoch apek obserwacja szyjki i tempki, testuje gdzies kolo 26 stycznia. Gdyby teraz sie udalo byl by termin na 2 październik
Dziewczyny a skąd macie clo ?? W Pl jest na receptę a ginek chyba bez wskazań nie wypisze ?
Ja póki co odpuszczam starania. Na pare miesięcy. Ale chce przez ten czas obserwować cykl.
Któraś z Was pisała o Tsh wynik 5? Jestem zaskoczona ze przy takim wyniku endo zabronił staran. Czy już takie odchylenie powoduje np poronienie ?
Ja póki co odpuszczam starania. Na pare miesięcy. Ale chce przez ten czas obserwować cykl.
Któraś z Was pisała o Tsh wynik 5? Jestem zaskoczona ze przy takim wyniku endo zabronił staran. Czy już takie odchylenie powoduje np poronienie ?
kitqa
Fanka BB :)
Dziewczyny nie straszcie mnie że będzie coraz gorzej. Ja tu czekam kiedy córka skończy 3lata aby stał się "cud" a wy mi tu piszecie że nic z tego [emoji14] to ja nie wiem. Ja za to słyszałam o buncie 5 latka haha panie w przedszkolu o tym wieku mówią że jest trudny aż odechciewa się więcej dzieci [emoji6] haha ha
Imama starsza córkę zawsze odnosiłam do jej łóżeczka do własnego pokoju, i nic się to nie zadało bo teraz przychodzi do nas co noc. Zaczęła przychodzić jak wyciągnęlismy szczeblki z łóżeczka. A teraz przy młodszej pozwalam sobie na nocne tulenie i spanie bo sprawia mi to taka przyjemność [emoji7] że sobie nie potrafię tego odmówić.
Hallo @ASA915 co z tobą?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Imama starsza córkę zawsze odnosiłam do jej łóżeczka do własnego pokoju, i nic się to nie zadało bo teraz przychodzi do nas co noc. Zaczęła przychodzić jak wyciągnęlismy szczeblki z łóżeczka. A teraz przy młodszej pozwalam sobie na nocne tulenie i spanie bo sprawia mi to taka przyjemność [emoji7] że sobie nie potrafię tego odmówić.
Hallo @ASA915 co z tobą?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny; wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia marzeń oraz duzo zdrowia! Ja w tym tygodniu mam usg 1 trymestru i zaczynam sie stresować.
Czy robiliście badanie pappa z krwi? Ja sie ciagle waham, w pierwszej ciazy nie robiłam, tylko samo usg a teraz sie nasłuchałam ze moze wyjsć fałszywo dodatni i dochodzi dodatkowy stres, najczęściej niepotrzebny.
Czy robiliście badanie pappa z krwi? Ja sie ciagle waham, w pierwszej ciazy nie robiłam, tylko samo usg a teraz sie nasłuchałam ze moze wyjsć fałszywo dodatni i dochodzi dodatkowy stres, najczęściej niepotrzebny.
Mi 5 lat temu endokrynolog zabronił starań przy TSH powyżej 4.
@kitqa nic sie nie martw. Każde dziecko inne. Nasz nie mial żadnych buntów aż chyba wszystkie zaległe na raz przyszły w wieku 3,5. Mojej przyjaciółki córka była nie do okiełznania w wieku ok 2 lat. Histerie, wicie sie po podłodze, rozbieranie sie w sklepie, wymuszanie, wrzaski itp Jak skończyła 3 lata to jej przeszło. Nie ma reguły
Ajlak ja przy dwóch ciążach robiłam tylko usg. Byłam spokojna ale jakbym była w trzeciej to chyba nawet na test z krwi bym się zdecydowała. Koszt jest duży ale ma się wtedy gwarancje ze wszystko jest dobrze a i płeć przy okazji potwierdzona
Nie No jestem w szoku z Tsh. Mi ostatnio tez coś dzieje się z tarczyca. A leczysz się ?Mi 5 lat temu endokrynolog zabronił starań przy TSH powyżej 4.
@kitqa nic sie nie martw. Każde dziecko inne. Nasz nie mial żadnych buntów aż chyba wszystkie zaległe na raz przyszły w wieku 3,5. Mojej przyjaciółki córka była nie do okiełznania w wieku ok 2 lat. Histerie, wicie sie po podłodze, rozbieranie sie w sklepie, wymuszanie, wrzaski itp Jak skończyła 3 lata to jej przeszło. Nie ma reguły
reklama
Podziel się: