reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny kilka dni temu wstawiam fotę z paskami testów owulacyjnych i wychodzi na yo ,ze owu ok.13dc. więc dlaczego teraz 15/16/17 dc czuje jajniki ????

WESOŁYCH ŚWIĄT.

Witam 32 dc 12 dpo test negatyw okresu brak, szyjka zamknieta i twarda i wysoko ale bardzo na szyjce sie nie znam. Ten negatyw nie martwi mnie tak jak to że ostatnio codziennie wstaje z bólem głowy rano. No nic @ nie przyjdzie to w szczepana zatestujeznowu

Dziewczyny, Zdrowych i Wesołych świąt Bożego Narodzenia.
Biedronka, jeszcze nic straconego póki nie ma @. Rozumiem, ze tempka w gorze? A ból głowy myślisz co może w Twojej sytuacji zwiastować?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak tempka w górze, a głowa nie wiem nigdy tak nie miałam. Musze czekać i tyle, jeszcxe mam jeden test to w razie
czego zatestuje w Szczepana

Dziewczyny życze Wam spełnienia marzeń i zdrowia ;)

reklama
Do góry