reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W świeta chcemy powiedzieć synkowi i rodzinie i powiem wam że to będzie skończony 9 tydz a ja dalej myślę że za wcześnie. Przy 1 ciąży powiedziałam po teście a teraz po tym poronieniu w ogóle mi nie spieszno. No i czy wam 2 ciąża też dużo szybciej mijała?

reklama
Zonami super podejście. Skoro naprawdę miałaś nub u syna płaski po 13 tc to nie dziwie się ze teraz nawet nie będziesz pytac. Ale patrzyć pewnie tak [emoji6] tak już mamy ze i tak popatrzysz jaki tam ten nubek jest.
Ale najleeij właśnie wiedzieć tak już praktycznie na 100% wiec bliżej połówkowych.
Mi druga ciąża szybciej a trzecia to wogole nie wiem kiedy zleciała a już 23 tc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zonami ramzi dlatego jest do 8 tc bo łożysko właśnie wędruje i później może być z każdej str. Do teori ramzi bierze się usg z 6-8 tc. Ale u mnie wychodziła córka a jest syn wiec to i tak nie pewne. Będziesz robiła prenatalne?
Biedronka i jak temperatura, nadal się utrzymuje? Testujesz?

Imama tak tempka wysoko dalej a testować mam zamiar jutro chyba że @ przyjdzie

Taki był dla mnie idzie równo z kręgosłupem ale w sumie nie znam się haha dlatego może i podglać będę ale ze swojego syna bym dziewuszke zrobiła czyli żaden ze mnie podglądacz. A wtedy to ja w ogóle tych metod nie znałam dowiedziałam się na polowkowych i super bez domysłów itp. W sumie to tylko 10 tyg zleci jak nie wiem! Ty już wtedy będziesz na ostatniej prostej przeraża mnie ten biegnący czas.

Załączniki

• IMG_20171222_162959.jpg
    IMG_20171222_162959.jpg
    321,6 KB · Wyświetleń: 92
Zonami, jakie fajne zdjęcie! Ja widzę już dziecko a nie kijankę[emoji4] na tym etapie malutki człowiek, super zdjęcie! Na moich z tego okresu to czarna plama z białymi nic się nie da zobaczyć a tu ekstra! Życzę zdrowego bobasa[emoji4] A co to jest ten Ramzi? [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz chwalił się że ma dobry sprzęt, w ogóle robił mi przez brzuch po waginalnie było słabo widać. Mąż dalej widzi tylko plamę :biggrin2: i tez myślał że to taka długa zgieta noga a to pepowina hehe. Ramzi to metoda określania płci kwestia położenia kosmowki w macicy w 6 tyg, czy po lewej stronie to dziewczynka a po prawej chłopiec.

No zonami dziwne przy synu, albo zakryty koniuszek był albo był z tych co wyrasta później.
Ja w 9 tc już widziałam raczki i dzidzia ruszała nimi i się śmiałam ze mi macha. Tak mała istotka niby za małe na człowieczka ale jednak nie jest to juz tylko zwykła fasoleczka [emoji7]
Biedronka to kciuki za jutrzejsze testowanie [emoji6] Ja myśle ze się udało!

Biedronka, może testowanie za wczesnie albo ze nie z rana. Masz racje, lepiej poczekać. Póki co tempka dobrze wyglada i tego należy sie trzymać!
Zonami, gościa dzidzi naprawdę pierwsza klasa. A masz zdjęcie syna gdzie ten nub płaski?

reklama
Do góry