reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochane oczywiście ja również dołączam się do życzeń i dziękuję za Wasze.

Wiem że nie jest to dobry moment ale może jak już wszyscy pojadą to doradzcie co robić i w ogóle o co chodzi czy któraś tak miała.
Ten cykl jestem na duphastonie na wydłużenie fl. Wczoraj rano polknęlam 8 tabletkę powinnam jeszcze dwie i czekać na okres A wczoraj wieczorem dostałam plamienia. Nie jest to jeszcze taki mega okres ale pewnie dlatego że mimo to dziś znowu wzięłam tabletkę ale już się rozkręca i myślę że będzie pełna parą. Czy któraś tak miała że mimo brania duphastonu dostała w trakcie jego brania okres? Dlaczego? Co Teraz? Okazuje się że w ogóle mi to nie pomaga fl krótka nadal i już raczej o ciąży to mogę sobie pomarzyć. Niestety jakoś się zalamalam. 4 dni wcześniej okres niż powinien być prawidłowo. Poplakalam nadzieję w duphastonie a tu nic.:(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dawno mnie nie bylo.

Dziewczyny , spelnienia marzen tych duzych i tych malutkich

1514252285-5d98cbbd8035fc1f-aaaaaa.jpeg

mhsv3e5ekct9l7xa.png

Również dziewczyny wesołych świat [emoji8]
Ania_g świetne te Twoje chłopaki! [emoji7]Skradną serca nie jednej
Dziewczyny zobaczycie w styczniu będzie wysyp ciaz u nas [emoji6] chociaż sylwestra możecie poimprezować, a ja chętnie takiego winka bym się napiła. A tak to w domku. Mama bierze starszego syna do polski wiec w sumie wypoczniemy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Biedronka ten cykl odpuszczamy sobie jeszcze ale w następnym bierzemy się już do roboty :-)
Imama my też sylwestra spędzamy w domku, a tak szczerze mówiąc to nie chce nam się nigdzie iść.

reklama
Biedronka, liczyłam ze ten wykres zwiastuje dobra nowinę. Jest kolejny cykl jest nadzieja,ze się uda.
Mnie to planowanie zmęczyło-za dużo o tym myśle, chciałabym zajść w ciaze i mieć spokój. U mnie 13dc na razie ovu nie widac. Zadziałamy może dzisiaj a potem pewnie za 4 dni.
Ania_g21, chłopaki jak malowane. Tobie tez wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń.
Imama, obyś miała racje z tym wysypem ciąż. Kurczę zarzekałam się ze zachodzę wciąż w pierwszym cyklu, a tu na przekór. Za to jak piszesz przynajmniej w sylwka można poszczuć więcej winka ;) wypoczywające ilemozecie, bo blizej kwietnia będziesz miała rece pełne roboty.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry