reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana87 gratulacje dziewczynki!!♡ super!:)Marzenia się spelniaja:)
Imama ja tez jak dziewczyny nie wierze w to nosisz chlopca:p Teoria z beta musi sie sprawdzic,nie ma bata!!:*
Leeleeth Ty to chyba najbardziej na girl zaslugujesz i wierze calym sercem ze jest Ci pisana♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Maggie super brat mega zakochany nawet ja usypia w lozeczku w sensie wklada smoczka jak wypluje;D
Serio mowi do niej moja slicznotko albo moja gwiazdko najkochansza no rozplynac sie mozna .

Dziekuje za komplementy w imieniu Jasia i Jagusi.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

@Maziajka zazdroszcze podwójnie, córeczki, wiadomo, ale takie czułe zachowanie do maluszka to u nas rzadkość. moi raczje przytulaja się, i buziaki sprzedają a zaraz lecą dalej.
@Millo, dzięki. Oby każda z nas się doczekała, wymarzonej płci :)

Imama śliczny ten Twój synek:) Rzeczywiście jak dziewczynka i jakie oczy wow:)

Maziajka piękne również Twoje dzieciaczki, idealna parka i jeszcze Jaś taki opiekuńczy, zazdroszczę:):):)

Marzycielka - jeśli tak miałaś z synami to ha bym na twoim miejscu zrobiła abstynencje,zakwaszenie w razie wu, I jeden docelowy stosunek na córkę ,

Leeleeth- duża rodzinka fajna , ja tylko jedną siostrę mam a chciałabym jeszcze mieć kogoś oprócz niej [emoji23],

Szczerze to dobrze że kobieta oddała te dzieci do okna życia a nie zostawiła cholera wie gdzie,

Ana87- W tym momencie wszyscy się modlą o taka wpadkę jak ty zaliczyłas [emoji23][emoji23][emoji23]

Moja kuzynka wpadła z 2 dzieckiem jak jej syn miał 5 miesięcy i mówili że córka ona też mówiła że nie uwierzy póki nie urodzi haha[emoji23] - urodziła się córka ;)- szczęściara,

Imama- A zrób sobie teraz wróżbe z obrączki , i zobacz czy się zgadza,bo wiesz co mi się teraz pozmienialo aniżeli jak kiedyś robilam,nie wiem czy to podświadomość czy co .., masakra z taka laska co tak mówi ...,A ludzie no coz byli i będą wredni.. może nie mów płci -tylko odp na pyt co będzie -dziecko [emoji23] ;)

BB_Anna- synek faktycznie jak dziewczynka na tym 1 foto,

PrzyszlaMama-ja się popytam trochę u lasek z forum które już zaciazyly po raz któryś ale w krótkim odstępie od porodu i zobaczymy ile z nich będzie miało córki , napiszę na ile mam ile córek będzie - sama mnie to ciekawi ,

Katiirl- witaj, pewnie dziewczynom chodzi o to że nie ma końcówki nuba-tego cypelka i nie mogą stwierdzić jak i czy sterczy , bo jednak musi być calosciowo widoczny a tu zakryty,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie wiem co powiedzieć... Jestem w szoku i cała się trzese. Zdrapuje właśnie hybryde z paznokci.
Gin powiedziała że 'tu jest mały siurek i jajka'[emoji43]
Kazałam jej dokładnie wskazać i pokazała! Ale ja tam nic nie widziałam...nie wiem czy szok czy co, masakra jakaś
Nie wiem co mam myśleć

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry