reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Maziajka, karmie piersią. Poprzednim razem dostałam pk 4miesiacach, wiec może teraz będzie szybciej
@Katirl dajesz nadzieje
[emoji6][emoji23]
@kinga_z1, a uwierzysz, że mam w domu więcej sukienek niż moja siostra, która ma,oczywiście, corke? I mój synek był stylizowany na dziewczynkę do sesji (uczę sie fotografii dziecięcej) [emoji55][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama, synek cudowny. Aaa te oczęta ;)
Kinga, na mnie tez te z Allegro nie działają, dlatego testy zaczęłam kupować w rosmannie.

Wiecie powiem wam że ostatnio moja siostra urodziła 3 córkę choć bardzo starali się o synka i ona na połówkowym dostała zdjęcie niby siusiaka a urodziła się dziewczynka jakie było ich zdziwienie przy porodzie...takze życie pisze różne historie

Kinga trzymaj cała energię chłopczykowa odemnie [emoji7]
Mi te testy wychodziły z Allegro ale są inne jeszcze takie same opakowanie ale z różowa lub zielona końcówka(ta ma inne chyba opakowanie)
Kati No właśnie mój kuzyn miał do końca mieć chłopca a przy porodzie córka. Ale uważam ze takie pomyłki to są jak naprawdę usg niezbyt czytelne a rodzice dopytują i lekarz mniej więcej mówi. Ale No słyszy się różne historie. Także nadzieje można mieć. Ale ja się nie będę zadręczać. Teraz pójdę w 17 tc i jak określi ze chłopczyk to myśle nad imieniem [emoji170]

Witam ja tak na szybko wróciłam od fryzjera. Dobrze ze dzis do niego poszłam bo od rana się stresuję. Fryzjer mi powiedział "na 100% bedzie chłopak bo ładnie wygladasz". Wiec za około godzinę mam wizytę dam znac jak bedzie po ;) jej ale stres...

Aleksandra daj znać po wszystkim my tu wszystkie czekamy na info ;D
A w przesądy odnośnie wyglądu w ciąży nie wierzcie :)
Moja koleżanka wyglądała bosko taka chudzinka włosy po dupe blond biust jej na początku tak rozsadzilo i se chodziłA jak Barbie haha no i ma Zośke :)

Imama Anna slodziaki!!! a to moje
Skarby
1508935907-7beda3eed9951a3c-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry