reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A to moja „dziewczynka” hehe [emoji7][emoji7]
1508926015-cea9dded0f95cf8f-aaaaaa.jpeg

A naszyjnik to bursztynowy niby na ząbkowanie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kati tak jak pisze Majorcia szanse masz duże bo nubek nie jest uniesiony. Szkoda tylko ze lekarz taki niemiły i nie popatrzył bo napewno mógł ładnie widzieć jak już prawie 14 tc. Nie rozumie jak mógł powiedzieć na odpieprz ze chłopiec. Ale jak widać lekarze różni. U Any zaś ze 20 tc to za wcześnie normalnie jakaś telenowela.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama piękna/kny znaczy:-) :)
a babcia mojego męża mówi tak: aaaa za chłopca będzie dziewczynka, za dziewczynkę będzie potem chłopiec:p....
no ale wiadomo, że synowa, to nie to samo...może wnuczek się za to doczekamy:D

Dziewczynki któraś pisała o testach owu z allegro. Na mnie nie działają (wysyłam zdjęcie) także szkoda pieniędzy. Testy wykonane w tym samym czasie, ten na górze to z allegro, na dole- z apteki.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20171025_121045.jpg
    20171025_121045.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry