reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama kciuki za wizytę✊✊✊✊✊✊
Czekamy na wieści :D

@Miciur-ka teraz jestem w 2 ciąży i mąż juz ma pewne doswiadczenia z dzieciaczkami ;) On od zawsze chciał 3 dzieci, ja tez, ale teraz jak tak średnio czuje się w ciąży to poważnie się nad tym zastanowię ;)

Dziękuje Wam za kciuki!
Wszystko z moim bobaskiem wporzadku. Dzidzia się ruszała i lekarz miał problem z pomiarem ale pomierzyl wszystko i wszystko w normie. Także cieszę się bardzo.
Co do płci to stwierdził ze może chłopczyk. Nub płaski ale coś tam na końcu odstawało co może wskazywać na chłopczyka faktycznie. Pozostaje mi czekać.
1507732946-aaaaaa.jpeg
1507732961-aaaaaa.jpeg

Tutaj zdj. Na pierwszym widać coś na końcu na drugim zdj znów nie. Ale pewnie nawet na GD mi dziewczyna ze chłopczyk bo tak z nuba wychodzi. Pozostaje liczyć na cud Haha nie No co ma być to będzie jakiś ktosiek tam jest [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo - ja wiem że jesteś w 2 ciąży już tylko wiesz wrócą wspomnienia jak bumerang wydawanie itp hehe szybko się zapomina ;)

Imama - super że wszystko w porzadku , teraz generalnie nikt ci Płci nie określi , u mojej koleżanki był chłopak zrobiła się dziewczynka [emoji23], wiec czekamy na polowkowe , najważniejsze że wszystko fajnie pięknie :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje Wam za kciuki!
Wszystko z moim bobaskiem wporzadku. Dzidzia się ruszała i lekarz miał problem z pomiarem ale pomierzyl wszystko i wszystko w normie. Także cieszę się bardzo.
Co do płci to stwierdził ze może chłopczyk. Nub płaski ale coś tam na końcu odstawało co może wskazywać na chłopczyka faktycznie. Pozostaje mi czekać.
1507732946-aaaaaa.jpeg
1507732961-aaaaaa.jpeg

Tutaj zdj. Na pierwszym widać coś na końcu na drugim zdj znów nie. Ale pewnie nawet na GD mi dziewczyna ze chłopczyk bo tak z nuba wychodzi. Pozostaje liczyć na cud Haha nie No co ma być to będzie jakiś ktosiek tam jest [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje zdrowej dzidzi! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
To najważniejsze a wszystko sie jeszcze okaże

Imama a jak Ty sie czujeszz ta wiadomością ?

atdc9vvjktz16vlw.png

Ostatnia edycja:
Imama trzymanie kciuków caly dzien oplacilo sie, dziecko, jest zdrowe i aktywne [emoji3] a to fajnie. Wiadomo cos o lozysku i krwiaku (jak dobrze pamietam) ?
Patrzac na foto to rzeczywiscie nub plaski dziewczynkowy, tylko nie wiadomo co tam jest na koncu [emoji848] moze to nic , jakis cien. Czaszka plaska sugerowalaby chlopca, ale jak wiadomo to kiepska teoria.
To czekamy do polowkowych! [emoji7]

Kitqa dobrze pamiętasz. Zapytałam kurde o krwiaka jak już odłożył usg. Ale powiedział ze nic nie widzi. Ze w Polsce się krwiakami nie przejmują (!?!?) ze jak się nie krwawi to Ok. I zapytał kto mi takie coś powiedział. Także nie wiem. Ale w pon rano mam wizytę u mojej gin to musi mi tez usg zrobić bo wpisała to w kartę.
Ale już jestem spokojniejsza bo naprawdę myśli miałam straszne!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama gratulacje zdrowego dzidziulka!Jak dobrze ze wszystko w porządku [emoji4]. Ciekawe czy rzeczywiście coś tam odstaje, chociaż nub plaski

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry