Imama, powodzenia dzisiaj!
Kitqa, serdeczności!
Aż mi wstyd, cały czas myślałam, że Ty chcesz mieć drugą córeczkę. Jedynym usprawiedliwieniem jest to, że jestem od tygodnia na forum, i mimo czytania od roku Waszych starań to gubiłam się kto kogo pragnie. Przepraszam, że jeszcze Ci wysłałam zdjęcie mojej córki pogrążające Twoje nadzieje (choć to tylko zdjęcie, inne ujęcie i przede wszystkim był to inny tydzień). Ale doskonale rozumiem Twoją sytuację, przeżywałam ją nieco ponad rok temu. Mam nadzieję że u Ciebie jednak "coś" wyrośnie maleństwu, ja do końca wierzyłam
poza tym ostatnio na IG dziewczyna całą ciążę była przygotowana na dziewczynkę, pokazywała ubranka, zakupki, wózek różowy pokoik w pięknym bladym różu- śledziłam jej profil, jakie zdziwienie było kiedy wysłała zdjęcie po porodzie- chłopca. Nawet imienia nie mięli dla niego bo do ostatniej minuty byli przygotowani na córeczkę. Także faktycznie, jak mówią że chłopak to chłopak a jak dziewczynka to trzeba mieć zawsze plan B w gotowości
Leeleth, moją córka przespała w swoim rocznym życiu 3-4 pełne noce, jak kilka razy spała 3h bez kręcenia się to chodziłam patrzeć czy oddycha. Ciesz się!
Mikallo, gratulacje synka. Cudownie, że zdrowy i wszystko z nim w porządku. Jakbyś przypomniała sobie jakieś szczególiki ze starankami to pisz, biorę wszystko!