reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa szczęścia dla Was i tego upragnionego synusia [emoji8]
Ja dzisiaj stresujący dzień ale dobrze ze już pare h i będzie mam nadzieje po stresie. Kciuki trzymajcie dam znać zaraz po badaniach [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth mój mały spal lepiej niz teraz, teraz to masakra jest, ma dwa zeby na
dole budzi sie, oczy zamkniete i sklamży tak mozna rozstroju dostac haha smaruje mu te dziąsła ale nie wiem czy to daje coś. Takze ciesz sie niech spi ile wlezie

Sorki Biedronka pomyliłam Cię z Marzycielką[emoji6]to dobrze ze mierzysz temperaturę, będziesz miała obraz mniej więcej jak cykl wyglada, kiedy owu plus testy, śluz i idzie wyłapać wtedy[emoji4]chociaż mi jakos nic nie wychodzi a badam cykl już 2 lata[emoji6]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, powodzenia dzisiaj!

Kitqa, serdeczności!
Aż mi wstyd, cały czas myślałam, że Ty chcesz mieć drugą córeczkę. Jedynym usprawiedliwieniem jest to, że jestem od tygodnia na forum, i mimo czytania od roku Waszych starań to gubiłam się kto kogo pragnie. Przepraszam, że jeszcze Ci wysłałam zdjęcie mojej córki pogrążające Twoje nadzieje (choć to tylko zdjęcie, inne ujęcie i przede wszystkim był to inny tydzień). Ale doskonale rozumiem Twoją sytuację, przeżywałam ją nieco ponad rok temu. Mam nadzieję że u Ciebie jednak "coś" wyrośnie maleństwu, ja do końca wierzyłam:) poza tym ostatnio na IG dziewczyna całą ciążę była przygotowana na dziewczynkę, pokazywała ubranka, zakupki, wózek różowy pokoik w pięknym bladym różu- śledziłam jej profil, jakie zdziwienie było kiedy wysłała zdjęcie po porodzie- chłopca. Nawet imienia nie mięli dla niego bo do ostatniej minuty byli przygotowani na córeczkę. Także faktycznie, jak mówią że chłopak to chłopak a jak dziewczynka to trzeba mieć zawsze plan B w gotowości:)

Leeleth, moją córka przespała w swoim rocznym życiu 3-4 pełne noce, jak kilka razy spała 3h bez kręcenia się to chodziłam patrzeć czy oddycha. Ciesz się!:)

Mikallo, gratulacje synka. Cudownie, że zdrowy i wszystko z nim w porządku. Jakbyś przypomniała sobie jakieś szczególiki ze starankami to pisz, biorę wszystko!:)

Ale dziewczyny się rozpisalyscie;) ja zawsze chciałam mieć trójeczka i raczej na tym zakończymy. Trzeba tylko dobrze się postarać o trzecie dziecko, na razie nadal czekam na @.
Imama, kciuki za dzisiejsza wizytę. Bierz dobre okulary i celuj w tego nuba ;) czekamy na wieści [emoji110]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kinga_z1 dziękuję :) Ze starań to robiłam tylko to co napisałam chyba z 5 stron temu. Szybko poszło wiec tak naprawde nie wiem co miało wpływ na płeć dzidziulka. Mi sie wydaje, że dieta wysokokaloryczna + sex co +/- 72h no i cynk i energetyki dla męża. Trafilismy też w sam moment owulacji. Dużo tez sie stresowalam przez kilka m-c.
Wyczytałam tez gdzieś, że komórka jajowa po dostaniu sie dobhajowodu potrzebuje 8h by byc zdolna do zaplodnieni i tez na to patrzyłam.
Jak mi się cos przypomni to napisze :) Jestes znów jedną z nielicznych staraczek planującą synka. Bede trzymac mega kciuki za Ciebie!
A oto dowód na synka :D
received_1125983300868222.jpeg

Załączniki

• received_1125983300868222.jpeg
    received_1125983300868222.jpeg
    114,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
kinga_z1 nie szkodzi, naprawdę. Chcialam miec syna aby byla roznorodnosc, teraz juz mi obojetnie, chce zdrowego i madrego dzidziusia ;) a że nie mam konkretnego zdj z usg potwierdzajacego plec to martwie sie po prostu, a chcialabym miec pewnosc. U ciebie na zdj z usg widac dziewczynke : ) u mnie jej nie widze:( nie ma kresek, nie ma buleczki z przedzialkiem jest cos innego. I tyle w temacie : )

Do góry