Imama
Fanka BB :)
Naomi tak. Wg zagranicznych stron wapń i magnez nie ma wpływu na płeć dziecka. A dlatego zabraniano wcześniej picia kawy ze względu ze wypłukuje wapń. Teraz dziewczyny piją duże ilości kawy właśnie przy starankach na dziewczynkę.
Kinga facet może pic kawę. To bardziej chodzi o to żebyś ty nie Piła. Ale widzisz tu wcześniejsze zalecenia różnią się od tych co ja czytałam także każda musi poczytać i zadecydować.
Naomi- Szyszki chmielu wszędzie idzie kupić ja zamawiałam na Allegro.
Te suplementy i zalecenia co podałam wcześniej to na dziewczynkę. Ale pisze, ja bazuje na amerykańskiej stronce genderdreaming a nie ingender (te zalecenia to te 7 czynników z początków forum za cZasoe pirani) dlatego to wszystko aż tak się różni [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kinga facet może pic kawę. To bardziej chodzi o to żebyś ty nie Piła. Ale widzisz tu wcześniejsze zalecenia różnią się od tych co ja czytałam także każda musi poczytać i zadecydować.
Naomi- Szyszki chmielu wszędzie idzie kupić ja zamawiałam na Allegro.
Te suplementy i zalecenia co podałam wcześniej to na dziewczynkę. Ale pisze, ja bazuje na amerykańskiej stronce genderdreaming a nie ingender (te zalecenia to te 7 czynników z początków forum za cZasoe pirani) dlatego to wszystko aż tak się różni [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom