reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo Aleksandra to kciuki za wasze wizyty. Aleksandra za [emoji171].
Millo co potrzebujesz pewnie masz a zawsze idzie dokupić to tam nie problem [emoji6]
Gosica kciuki za cykl z Clo. Musi się udać!
Ana87 myśle ze to dziewczynka ze zdjęcia. Ale rozumie ze musisz poczekać na potwierdzenie na następnej wizycie. U chłopczyka faktycznie mogą być kreseczki ale dwie nie trzy. U mnie pokazały się raz jak mały złączył nogi. Dla mnie najważniejsze przy potty shot jest właśnie to żeby jednak dziecko było rozkraczone. Na twoim zdj widzę jedna nóżkę a druga zamazana wiec nie wiem. Lekarz pewnie wie co widział zreszta robił dłużej usg także Skoro powiedział 90% to mega duże szanse na córkę [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana&7 a te jasne na zdj to odbicie od flesha czy taki wydruk poprostu? Który masz już tc? Bo później coraz ciężej określić. Ale Mała musi być wstydnisia z tego co słyszę to chłopcy odrazu pokazują co maja hehe

Ana87 jak Ci tak powiedzial ze na 90% to tak jest:)
U mojego syna w 12 tyg bylo widac jaja i fiutka jak dzwon.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Imama owu była co potwierdziła temperatura i przytulanko też bylo po pozytywnym teście ale jakoś nie czuje się aby coś zaskoczyło,także robię sobie przerwę i w marcu zaczniemy od nowa się starać :-) Mam tylko nadzieję że będzie tu ktoś na forum i ze będzie nadal "sezon" na corcie żebym mogła się i ja w końcu załapać ;-)
Kruszynka a jak u Ciebie?

Imama, dzięki. Licze na to clo. Czekam na @, a w między czasie staram się jeszcze doanalizowac statystyki-wskazują one ze więcej dziewczynek z clo, OLE przy 1 stosunku. Tak patrzę pod tym katem hurry up. Czy działać na hurry up, czy może lepiej 1 stosunek ten pierwszy docelowy.

Dziewczyny nie wiem ile w tym prawdy ale jakas dziewczyna- "wróżka" wylicza kiedy masz najlepsze czas na poczecie córki/syna analizujac Twoj cykl+ chyba wiek i fazy ksieżyca. Wiem, że dziewczyny kożystały z jej usług by określiła płeć dzieci juz w brzuszkach i raczej sie sprawdziło. Ja z jej usług nie korzystałam bo boję sie takich rzeczy ale może kogos zainteresuje :) Ciekawi mnie czy ma to wogole rację bytu. Namiar na nią ma chyba @andzelisia ale nie pamietam. Jak kogos zainteresuje to poszukam namiaru na nią :)

Mikallo- wyliczone miałam tu chyba z Elena która miała na to program i mi się nie sprawdziło , wg kalendarza miała być córka a jest syn ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo mi Wróżna wywróżyła trzeciego syna także sama jestem ciekawa. Ale ona ogólnie prawie wszystko trafnie mi mówiła. Takie interenetowe są i faktycznie dziewczyna się sprawdza. Ale ostatni raz ja z tego skorzystałam.
Miciurka u Ciebie dosłownie wszystko na ta core wskazywało. Byłam pewna tymbardziej po nubie ze córa a tu nagle jajka- nie ma co trzeba czekać na połówkowe bo to wszystko to 50:50.
Gosica No tez bym się zastanawiała. Hurry up obniża podobno bardzo szanse na ciąże nawet bardziej niż abstynencja i jednak trzeba mieć super warunki żeby się udało. Także musisz pomyskec

reklama
Imama - no cała nadzieja i wiara w Tobie bo jesteśmy w tej samej syt.(też masz 2 synkow) i jeśli Tobie się uda to uwierzę że może planowanie coś daje ;)

Ale spoko bez stresu jest dziewczynka ;)

Mikallo-umknelo mi gdzieś info nt.twojej wizyty-oczywiscie gratulacje ! :)

Gosica - Ja stawiam na abstynencje i jeden w płodne po gorącej kąpieli, boję się podwyższyć mężowi testo.robiac hurry up, ale ja z codziennego mam synów to min.dlatego rezygnuje :)

Marzycielka - kciuki trzymam za ten cykl :), może jak nie myślisz że coś jest to akurat coś będzie , wiesz jak jest :D
My może od stycznia zaczniemy działania - trwaja negocjacje [emoji23], chłopaki pojechali na 4 dni do Polski a ja ze starszym zostałam i tak tęsknię mam dla siebie teraz czas bo akurat sama, nawet bez starszego do końca dnia a tak o nich myślę nie umiem się "bawić" I "korzystac" ;)- nie wiem nie wyobrażam sobie żeby ich nie było (a tak człowiek narzeka czasem) A co "najgorsze" chce jeszcze hahahaha ;) -

Ana- szalej z kieckami nie na co się chłopca doszukiwać tam gdzie to nie ma [emoji14] , ;) hihi ps. Zaraź nas tu różem plis :D

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry