reklama
aleksandra_kow
Fanka BB :)
Ana Mikallo ogromne gratulację!
Wiec we wtorek kolej na mnie proszę o kciuki za dziewczynkę niech te dobre wieści dłużej z nami zostaną
Wiec we wtorek kolej na mnie proszę o kciuki za dziewczynkę niech te dobre wieści dłużej z nami zostaną
Mikallo
@aleksandra_kow zaciśnięte O której masz wizytę?
Ja we wtorek również mam prywatnie kolejne połówkowe, mam nadzieję, że dzidzia da sie zbadać.
@Imama z Ciebie również
Ja we wtorek również mam prywatnie kolejne połówkowe, mam nadzieję, że dzidzia da sie zbadać.
@Imama z Ciebie również
Millo
Gosica ja 32 tydztak u nas girl na 100% ale nie dociera to jakby do mnienie szaleje z ciuszkami ani niczym.W sumie mam wielkie zaleglosci w zakupach a czas leci i leci.Jakos tak dziwnie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
B
bibiU
Gość
Imama, Aleksandra Kow trzymam kciuki za róż
Gosica kciuki za staranka oby były owocne
Gosica kciuki za staranka oby były owocne
Gosica
Mikallo, wiem jak jest. Dom, dziecko itd. Na dobra sprawę za mies musisz już mieć przygotowana torbę na poród. Tak naprawde już można rodzic, a nigdy nie znasz dnia ani godziny.
Biedronka, dziękuje. Mam nadzieje ze tym razem staranka będą owocne i doczekam się 2 kreseczek, a potem 3 na usg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Biedronka, dziękuje. Mam nadzieje ze tym razem staranka będą owocne i doczekam się 2 kreseczek, a potem 3 na usg
Mikallo
Za miesiąc? Chyba pomyliłaś mnie z @MilloMikallo, wiem jak jest. Dom, dziecko itd. Na dobra sprawę za mies musisz już mieć przygotowana torbę na poród. Tak naprawde już można rodzic, a nigdy nie znasz dnia ani godziny.
Trzymam kciuki z Twoje dwie kreseczki
reklama
Ana87
maggie- dziekuje nie potrafie sie jeszcze cieszyć.wczoraj poszłam i poprosiłam konkretnie o plec.doktor szukal- ciężko szlo.juz mial zrezygnować i pokazało sie potty shott.powiedzial ze narazie żółwika nie widać.a później wskoczyly te kreski i on mowi ze 90%ze dziewczynka. Dziekuje za gratulacje jednak uwierzę jak drugi lekarz 23pazdziernika potwierdzi. Dziewczyny szczerze co wnioskujecie z mojego zdjęcia?
Podziel się: