reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Biedronka, nadal czekam na @. Dzisiaj 32dc.
Niech w końcu przychodzi, Clostilbegyt zakupiony, już nie biorę suplementów, tylko kwas foliowy;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica ja 32 tydz:)tak u nas girl na 100% ale nie dociera to jakby do mnie:)nie szaleje z ciuszkami ani niczym.W sumie mam wielkie zaleglosci w zakupach a czas leci i leci.Jakos tak dziwnie:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo, wiem jak jest. Dom, dziecko itd. Na dobra sprawę za mies musisz już mieć przygotowana torbę na poród. Tak naprawde już można rodzic, a nigdy nie znasz dnia ani godziny.
Biedronka, dziękuje. Mam nadzieje ze tym razem staranka będą owocne i doczekam się 2 kreseczek, a potem 3 na usg ;)

Mikallo, wiem jak jest. Dom, dziecko itd. Na dobra sprawę za mies musisz już mieć przygotowana torbę na poród. Tak naprawde już można rodzic, a nigdy nie znasz dnia ani godziny.
Biedronka, dziękuje. Mam nadzieje ze tym razem staranka będą owocne i doczekam się 2 kreseczek, a potem 3 na usg ;)

Za miesiąc? Chyba pomyliłaś mnie z @Millo :D
Trzymam kciuki z Twoje dwie kreseczki :D

reklama
maggie- dziekuje nie potrafie sie jeszcze cieszyć.wczoraj poszłam i poprosiłam konkretnie o plec.doktor szukal- ciężko szlo.juz mial zrezygnować i pokazało sie potty shott.powiedzial ze narazie żółwika nie widać.a później wskoczyly te kreski i on mowi ze 90%ze dziewczynka. Dziekuje za gratulacje jednak uwierzę jak drugi lekarz 23pazdziernika potwierdzi. Dziewczyny szczerze co wnioskujecie z mojego zdjęcia?

Do góry