Witam dziewczyny,
Nie odzywałam się trochę, byliśmy na wspaniałych wakacjach, ale starałam się Was podczytywać regularnie. Łudziłam się że napiszę już z dobrą nowiną, a tu niestety znowu porażka. Wszystko mi się poprzestawiało na wyjeździe, owu się opóźniła, a jak nadszedł odpowiedni czas to mój mąż zachorował
chociaż jakby miało coś wyjść to by wyszło bo robiliśmy kilka razy. Dziś @ przyszła i się poryczałam bo myślę że chyba nigdy mi się nie uda, chyba mi niepisane to trzecie dziecko niestety
Tak mi smutno...
Dobrze że u Was dobre wieści,
Imama wspaniała wiadomość, niech dzidziuś zdrowo rośnie, trzymam kciuki i zdrówka Ci życzę.
Ana dobrze, że po wizycie wszystko ok. Tak szybko zleciało, już drugi trymestr. Fajnie że już czujesz swoje maleństwo.
Mikallo najważniejsze że dzidziuś rozwija się prawidłowo, następnym razem na pewno poznasz płeć.
Leeleeth Ty już końcóweczka, odzywaj się jak tylko urodzisz i lekkiego porodu życzę.
Millo a Ty na kiedy masz termin? Kupiłaś już coś dla Inki?
Gosica, buniczek, Marzycielka z tym O+12 to ciężko bardzo, ja też próbowałam kilka razy i ciężko się wstrzelić, zazwyczaj jest już za późno. Ja bym działała od razu po pozytywnym teście, jak ma być dziewczynka to będzie.
Kitqa gratulacje córeczki, większość z nas o niej marzy.