reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama Gratki! Cieszę się razem z Tobą[emoji7] to taki wzruszający moment ...[emoji175]
Kontynuując watek o przerwie pomiedzy ciazami aby tak jak w moim przypadku pragnac syna... To u nas o ciazy uplynelo 21miesiecy i obalilam kolejna metode [emoji1303][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka, o tak znam ten spreadsheet. Analizowałam godność wnikliwie ;)
Marzycielka, ja ten wiąże duże nadzieje przede wszystkim z Ole i lukrecja. Ale liczę się z tym ze będzie trzeci synek i tez będę szczesliwa!
Imama, ja cały czas analizuje staram się doczytać artykuły. Nie fixuje się na jedna metoda, rozważam w przyszłości obranie innego scenariusza działania:) możesz mi podać link do tego artykułu od Atomic?
Jeśli chodzi o dietę to ja zawsze jadłam niskokalorycznej a mam 2 synów. Przed dwoma ciążami miałam niedobory potasu.
Gratulacje, super ze wszystko w porządku. Fajnie ze serduszko bije [emoji7]
Buniczek po sexie tez mam wysokie pH, bo mąż ma wysokie pH spermy. Ja już dosłownie głupieje [emoji30]

Witam dziewczyny,
Nie odzywałam się trochę, byliśmy na wspaniałych wakacjach, ale starałam się Was podczytywać regularnie. Łudziłam się że napiszę już z dobrą nowiną, a tu niestety znowu porażka. Wszystko mi się poprzestawiało na wyjeździe, owu się opóźniła, a jak nadszedł odpowiedni czas to mój mąż zachorował:(chociaż jakby miało coś wyjść to by wyszło bo robiliśmy kilka razy. Dziś @ przyszła i się poryczałam bo myślę że chyba nigdy mi się nie uda, chyba mi niepisane to trzecie dziecko niestety:( Tak mi smutno...
Dobrze że u Was dobre wieści,
Imama wspaniała wiadomość, niech dzidziuś zdrowo rośnie, trzymam kciuki i zdrówka Ci życzę.
Ana dobrze, że po wizycie wszystko ok. Tak szybko zleciało, już drugi trymestr. Fajnie że już czujesz swoje maleństwo.
Mikallo najważniejsze że dzidziuś rozwija się prawidłowo, następnym razem na pewno poznasz płeć.
Leeleeth Ty już końcóweczka, odzywaj się jak tylko urodzisz i lekkiego porodu życzę.
Millo a Ty na kiedy masz termin? Kupiłaś już coś dla Inki?
Gosica, buniczek, Marzycielka z tym O+12 to ciężko bardzo, ja też próbowałam kilka razy i ciężko się wstrzelić, zazwyczaj jest już za późno. Ja bym działała od razu po pozytywnym teście, jak ma być dziewczynka to będzie.
Kitqa gratulacje córeczki, większość z nas o niej marzy.

Monia dziekuje ze pytasz:)Termin mam na koncowke listopada dopiero:)Co do zakupow to kupilam skarpetki i getry heh [emoji14] Duzo rzeczy zostawilam po Leosiu a jeszcze z kolezankami robie wymianke takze w sumie nic nie musze kupowac.Jedynie kombinezonik dorwac gdzies i karuzelke z projektorem..laktator.Takie dodatki ogolnie:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosica tu masz linki do pH.
Link do: The pH Pickle
Link do: How to check pH for DH and DW
Link do: Gender Dreaming Forums
Ciężkie to wiadomo jak widzisz ze niektóre rzeczy robiłaś nieświadomie a masz syna. Ale czytałam czasem jedna dwie rzeczy zmienia i maja dziewczynki. Ale ja sama nie wiem czy to przypadek czy coś pomogło. Sama im więcej czytam tym nie wierze ze da się zaplanować.
Monia przykro mi strasznie [emoji21]załamki idzie dostać nie dziwie się, tyle miesięcy prób. Najgorsze ze męża jeszcze nie masz obok i wtedy ciężko trafic. A bierzesz jakieś suplementy?
Ana a w którym tc przeszły ci mdłości? Myśle ze dzieciaczki szybko nadrabiają i tym się nie przejmuje.

Do góry