reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama cudowne serduszkowe wiesci:*Przyjemniej podrozy i niech mdlosci szybko odchodza:)

Ja w ph juz tez nie wierze bo zawsze mialam 5,5-6 po seksie ok 9.Probowalam obnizav lactovaginalem i sylkiem ale nie dzialalo.. a dziewczynka jakos wyszla:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Imama ciesze sie ze wzystko w porzadku ,tak to prawda widziec bijace serduszko tak malej istotki cos wspanialego ,a slyszec dodatkowo to juz wogole :)
Wyrazy współczucie odnosnie pogrzebu.
Kciuki za starajace mocno zacisniete :!

1504178597-aaaaaa.jpeg

Dzięki dziewczyny
To moja kropka [emoji171] niezbyt wyraźna ale jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1504178597-aaaaaa.jpeg

Dzięki dziewczyny
To moja kropka [emoji171] niezbyt wyraźna ale jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pisalas ze ciaza mlodsza u mnie tez byla mlodsza o tydzien prawie, a po miesiacu ze starsza o tydzien tez prawie, takze nadgoni na pewno, a te tabletki to ja dostalam primeran i drugie nie pamietam nazwy, ale cos na I i one byly wlasnie z B12 i B6 ale to byly czopki. A kropeczka cudna :)

Ostatnia edycja:
Imama gratulacje!!! Cudne wieści [emoji7][emoji7][emoji7]
Niech Maleństwo rośnie i nabiera siły [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry