reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratuluję [emoji4] jedyna królowo swojego domu [emoji6]

xnw40tc7sy506vxn.png
I w tym o to dzisiejszym dniu moje marzenie o coreczce leglo w gruzach.Bo wiem ze juz wiecej dzieci miec nie bede miec.Ale wiem tez ze synka pokocham tak jak kocham moich 2 urwisow :-)

reklama
I w tym o to dzisiejszym dniu moje marzenie o coreczce leglo w gruzach.Bo wiem ze juz wiecej dzieci miec nie bede miec.Ale wiem tez ze synka pokocham tak jak kocham moich 2 urwisow :-)

Marzenie zostanie wiadomo. Ale ważne ze pozmienialas coś i możesz być spokojna ze sprobowalas. A tak to niestety jest. Nic nie da nam 100% szans na dana płeć dzidziusia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No cóż [emoji4] ja też więcej dzieci nie planuję [emoji4] pociesz sie ze lepiej mieć tyle synów niż same córki. Mężczyźni którzy mają sam babiniec w domu napewno marza o synu. To samo w filmach - syn to syn [emoji6] a są społeczeństwa ze wrecz żeńskie plody usuwają i czekają tylko na syna - a my mamy ich aż trzech!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

No cóż [emoji4] ja też więcej dzieci nie planuję [emoji4] pociesz sie ze lepiej mieć tyle synów niż same córki. Mężczyźni którzy mają sam babiniec w domu napewno marza o synu. To samo w filmach - syn to syn [emoji6] a są społeczeństwa ze wrecz żeńskie plody usuwają i czekają tylko na syna - a my mamy ich aż trzech!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

No wiesz co Antonina trochę przesadziłaś.... Piszac ze lepiej miec synow niz sam babiniec. Przykre

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!

Zaczynam dziś nowy cykl i gin przepisała mi clo 3-7 dc, potem luteina i duphaston 16-27 dc. O monitoringu nic nie wspomniała ale sama chciałabym iść. Jak myślicie, na który dc zapisać się na wizytę?

Andzielisia gratuluję zdrowego synusia, zdrowie najważniejsze:):)
Antonia 2016 to jest forum, każda z nas pisze o swoich odczuciach, ale komentarze nie powinny nikogo ranić, a ja róznież źle się poczułam czytając post o "babińcu", pomyślałaś o uczuciach mamy 2 lub trzech córek, które próbowały na synka, zapewnie niechcący sprawiłaś im przykrość.
Ja wczoraj zauważyłam skok ph na 5, mam abiofem a aplikatorze ph 3,5, dziś zastosuje i zobaczę jak ph będzie się po tym zachowywało

San-zak a brałaś kiedyś Clo, bierzesz ze wskazań medycznych czy typowo pod dziewczynkę. Ja też brałam Clo w tym cyklu, ale nie ze wskazań medycznych tylko na córkę

reklama
Buniaczek nigdy nie bralam. Teraz zaczynam 3ci cykl starań. Gin mi przepisała ale w sumie to nie powiedziała dlaczego. Jeśli przy okazji zadziała dziewczynkowo to super.
Ja nie ogarniam tego wszystkiego. Ostatni cykl miałam 45 dni i wydaje mi się że przez dupka. Miałam brać 12 dni i jak tylko odstawiłam to temp poszła w górę i dwie aplikacje wyznaczyły mi owulacje w 31 dc.
Nie wiem co mam robić...

Do góry