reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratuluję [emoji4] jedyna królowo swojego domu [emoji6]

xnw40tc7sy506vxn.png
I w tym o to dzisiejszym dniu moje marzenie o coreczce leglo w gruzach.Bo wiem ze juz wiecej dzieci miec nie bede miec.Ale wiem tez ze synka pokocham tak jak kocham moich 2 urwisow :-)

reklama
I w tym o to dzisiejszym dniu moje marzenie o coreczce leglo w gruzach.Bo wiem ze juz wiecej dzieci miec nie bede miec.Ale wiem tez ze synka pokocham tak jak kocham moich 2 urwisow :-)

Marzenie zostanie wiadomo. Ale ważne ze pozmienialas coś i możesz być spokojna ze sprobowalas. A tak to niestety jest. Nic nie da nam 100% szans na dana płeć dzidziusia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No cóż [emoji4] ja też więcej dzieci nie planuję [emoji4] pociesz sie ze lepiej mieć tyle synów niż same córki. Mężczyźni którzy mają sam babiniec w domu napewno marza o synu. To samo w filmach - syn to syn [emoji6] a są społeczeństwa ze wrecz żeńskie plody usuwają i czekają tylko na syna - a my mamy ich aż trzech!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

No cóż [emoji4] ja też więcej dzieci nie planuję [emoji4] pociesz sie ze lepiej mieć tyle synów niż same córki. Mężczyźni którzy mają sam babiniec w domu napewno marza o synu. To samo w filmach - syn to syn [emoji6] a są społeczeństwa ze wrecz żeńskie plody usuwają i czekają tylko na syna - a my mamy ich aż trzech!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

No wiesz co Antonina trochę przesadziłaś.... Piszac ze lepiej miec synow niz sam babiniec. Przykre

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!

Zaczynam dziś nowy cykl i gin przepisała mi clo 3-7 dc, potem luteina i duphaston 16-27 dc. O monitoringu nic nie wspomniała ale sama chciałabym iść. Jak myślicie, na który dc zapisać się na wizytę?

Andzielisia gratuluję zdrowego synusia, zdrowie najważniejsze:):)
Antonia 2016 to jest forum, każda z nas pisze o swoich odczuciach, ale komentarze nie powinny nikogo ranić, a ja róznież źle się poczułam czytając post o "babińcu", pomyślałaś o uczuciach mamy 2 lub trzech córek, które próbowały na synka, zapewnie niechcący sprawiłaś im przykrość.
Ja wczoraj zauważyłam skok ph na 5, mam abiofem a aplikatorze ph 3,5, dziś zastosuje i zobaczę jak ph będzie się po tym zachowywało

San-zak a brałaś kiedyś Clo, bierzesz ze wskazań medycznych czy typowo pod dziewczynkę. Ja też brałam Clo w tym cyklu, ale nie ze wskazań medycznych tylko na córkę

reklama
Buniaczek nigdy nie bralam. Teraz zaczynam 3ci cykl starań. Gin mi przepisała ale w sumie to nie powiedziała dlaczego. Jeśli przy okazji zadziała dziewczynkowo to super.
Ja nie ogarniam tego wszystkiego. Ostatni cykl miałam 45 dni i wydaje mi się że przez dupka. Miałam brać 12 dni i jak tylko odstawiłam to temp poszła w górę i dwie aplikacje wyznaczyły mi owulacje w 31 dc.
Nie wiem co mam robić...

Do góry