andzelisia
Fanka BB :)
A usg mialas dopochwowe??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A usg mialas dopochwowe??
I dobrze pamietam ze u Ciebie prawdopodobnie chlopczyk?
Imama bardzo się cieszę troszkę podrasowalas sobie jajeczka i taki wynik hi hi superImama Gratulacje
wzrosło 4 krotnie, bo pierwsza beta była 5,1?dobrze mówię, czyli 400%? o raju... na bliżniaki możę
Andzelisia a może jednak będzie ta córciaZ tego co tu dziewczyny pisza to beta raczej chlopczykowa.Z ramzi chlopak i z tarota chlopak.
Ale robiłaś dzisiaj progesteron? Bo jak na sam początek ciąży progesteron 14 to nie jest źle ja będąc w ciazach które straciłam miałam w granicach 8 A progesteron też się zmienia w ciągu dnia a myślę że dzisiejszy progesteron byłby koło 20 już napewnoMajorcia dziękuje, mam nadzieje ze twoje przeczucia się sprawdza [emoji6] ja wiadomo marzyłam o córce i to się nie zmieniło ale nad wszystko chce donosić do końca dzidziusia.
Ciekawa jestem właśnie czy to nie bliźniaki i stad taka wysoka beta. No okaże się za dwa tygodnie.
Progesteron dość niski. Myślałam ze jak coś już ma podrasować Clomid to właśnie progesteron hehe ale ważne żeby przyrastał.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom