reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
To u mnie tez dziedek po lewej i na ramzi dziewczyny powiedzialy ze chlopak.ciekawe jak to sie ma do reszty dziewczyn z tego forum.Moze ktoras na zdj z poczatku ktora juz wie o plci sprawdzimy czy sie to sprawdza :-)?

Majorcia dziękuje, mam nadzieje ze twoje przeczucia się sprawdza [emoji6] ja wiadomo marzyłam o córce i to się nie zmieniło ale nad wszystko chce donosić do końca dzidziusia.
Ciekawa jestem właśnie czy to nie bliźniaki i stad taka wysoka beta. No okaże się za dwa tygodnie.
Progesteron dość niski. Myślałam ze jak coś już ma podrasować Clomid to właśnie progesteron hehe ale ważne żeby przyrastał.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z tego co tu dziewczyny pisza to beta raczej chlopczykowa.Z ramzi chlopak i z tarota chlopak.
Andzelisia a może jednak będzie ta córcia
Majorcia dziękuje, mam nadzieje ze twoje przeczucia się sprawdza [emoji6] ja wiadomo marzyłam o córce i to się nie zmieniło ale nad wszystko chce donosić do końca dzidziusia.
Ciekawa jestem właśnie czy to nie bliźniaki i stad taka wysoka beta. No okaże się za dwa tygodnie.
Progesteron dość niski. Myślałam ze jak coś już ma podrasować Clomid to właśnie progesteron hehe ale ważne żeby przyrastał.

Ale robiłaś dzisiaj progesteron? Bo jak na sam początek ciąży progesteron 14 to nie jest źle ja będąc w ciazach które straciłam miałam w granicach 8 A progesteron też się zmienia w ciągu dnia a myślę że dzisiejszy progesteron byłby koło 20 już napewno

reklama
Majorcia robiłam porgesteron ale wyników jeszcze nie mieli. Jutro z rana zadzwonie i się zapytam jaki był. Ja przy ostatniej miałam tylko około 5 a pamietam jak mi gin gadała ze przynajmniej właśnie 12 powinien być.

Do góry