reklama
aleksandra_kow
Fanka BB :)
Andzelisia juz Cię kojarzę ja bete miałam podobna znaczy się przyrost bo miałam 160. Nie wiem co mi się pomieszalo ale byla pewna ze miałam około 100.
Kruszynka123
Imama będzie dobrze 3mam kciuki mocno..
andzelisia
Z tego co tu dziewczyny pisza to beta raczej chlopczykowa.Z ramzi chlopak i z tarota chlopak.Angelisia mi tez coś u Cb wydaje sie dziewczynka bardziej, miałaś dużo czynnkików spełnionych. A przypomnij, czy Ty starałaś się z odstępem, czy na to nie zwracałaś uwagi?
andzelisia
Tyle mas tu jest ze ja juz tez sie czasem gubie :-) ktory masz tydz znasz plec??Andzelisia juz Cię kojarzę ja bete miałam podobna znaczy się przyrost bo miałam 160. Nie wiem co mi się pomieszalo ale byla pewna ze miałam około 100.
aleksandra_kow
7 tydzień dopiero termin na około 18 marca z ramzi wychodzi chłopiec Ale ponoc ta teoria też nie jest na 100% pewna i są pomyłki. Ja czuję dziewczynkę
PrzyszłaMama87
Andzelisia i Aleksandra a jak Wam wychodzą kalendarze chińskie i wróżba z obrączki nad brzuchem???
andzelisia
U mnie chinski dziewczynka z obraczka nie robilam.Andzelisia i Aleksandra a jak Wam wychodzą kalendarze chińskie i wróżba z obrączki nad brzuchem???
andzelisia
To ty dodawalas tu zdj z usg i mialas dzidka po lewej stronie???Andzelisia i Aleksandra a jak Wam wychodzą kalendarze chińskie i wróżba z obrączki nad brzuchem???
reklama
PrzyszłaMama87
Tak
Podziel się: