reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka to super! Jak owu byla w pon to idealnie się wstrzeliliscie! A kąpiel napewno nie zaszkodziła bo już plemniczki pewnie czekały przy jajeczku wiec nie stresuj się tym! Spróbuj z mężem. Niby 3 dni po owu uznaje się za płodne ale ciężko napewno zajść po owu. Większe szanse przed.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki :D
Dzidziulek zdrowy, mierzy 7,81 cm, NT 1,5, tetno 155 :D powiedział, że nie podejmuje się okreslenia płci bo mam za dużo tluszczyku ale ogólnie bardziej wyglada mu na dziewczynkę :D Cóż bedzie 2 do kolekcji :D Najwazniejsze, że zdrowe dzieciatko :D

Chyba tetno dzidzi tez bardziej dziewczynkowe?

Co do ciąży to ta jest zupełnie inna niż pierwsza. Złe samopoczucie, wypryski i ogólnie dużo innych rzeczy. Zobaczymy czy się potwierdzi na polowkowym :)
Super ze dzidek zdrowy :-)a powiedz mi ty robilas przyrosty bety?

@Imama na przyszłej wizycie bede w ponad 22tc, to za dwa tyg a nie za 3 jak myslalam. I bede robic krzywa cukrową bleee najgorsze świństwo ☹️
@Mikallo gratuluje fajnej dzidzi, i uwazaj na siebie : )
Pokaz fote jak masz

Andzelisia niby jakieś tam położne z USG zauważyły ze tętno może określić kto mieszka w brzuszku. Poniżej 140 chłopczyk a jak więcej to dziewczynki. Ja z synem miałam 155.
Uważam ze te teorie to nie ma co patrzeć. Wiadomo ze z reguły mężczyźni np są wyżsi ale to większość i zdarzają się wysokie kobiety jak i niscy mężczyźni. To samo podobno tyczy się bety. Z reguły dziewczynki maja wyższy przyrost ale tez zdarzają się wyjątki [emoji6]
Kruszynka nawet nie wiesz jak ja teraz się boje. A wcześniej tez myślałam tylko o plci.
U mnie dzisiaj od rana kawa zbożowa i zaczęłam powoli jeść mięso i ogólnie dużo jem. Wiec dietę to mam w d.... hehe to cudowne nie przejmować się tym wszystkim [emoji6]

Kitqa to spokojnie dowiesz się na 100% kto tam siedzi! Kciuki za niespodziankę. Może akurat. Poproś o zdjęcie jak potwierdzi żeby się nie przejmować więcej

Mikallo super ze z maleństwem wszystko dobrze :* a który jesteś teraz tydzień? Wiadomo jeszcze nic pewnego i na połówkowym dowiesz się na 100% ;) a masz jakieś fotki z usg? Hmm z tym tętnem to sama nie wiem bo moja dzidzia miała 161 a powiedział ze raczej chłopak.
Mój synuś miał 160 tętno [emoji4]

xnw40tc7sy506vxn.png

Kitqa to spokojnie dowiesz się na 100% kto tam siedzi! Kciuki za niespodziankę. Może akurat. Poproś o zdjęcie jak potwierdzi żeby się nie przejmować więcej

Poproszę o dowod : )
Chce tylko wiedziec aby nie bylo takich niejasnosci

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry