reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiecie co się u mnie (i nie tylko) sprawdziło ? Odczyn ph moczu [emoji4] bierzcie trochę sody oczyszczonej i wlewacie do niej swoj mocz. Jeśli się pieni - chłopiec ,jeśli nie- dziewczynka. Proste reakcje chemiczne[emoji6]

Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]

reklama
PrzyszłaMama - Ty wstawialas kiedys zdjecie dzidzi gdzie bylo widać nuba? Tak mi sie zdaje.wtedy byl dziewczynkowy .do któregoś tygodnia moze sie unieść.tylkonie wiem dokładnie do którego.

babyboom.jpg

Ana dokladnie to zdjęcie zamieszczałam na ang stronach w ocenie nuba i wszystkie dziewczyny pisaly ze early girl ale to wczesnie bo 11 tydzien i moze sie to zmienic :(

Załączniki

• babyboom.jpg
    babyboom.jpg
    98,5 KB · Wyświetleń: 2 004
PrzyszłaMama - Ty wstawialas kiedys zdjecie dzidzi gdzie bylo widać nuba? Tak mi sie zdaje.wtedy byl dziewczynkowy .do któregoś tygodnia moze sie unieść.tylkonie wiem dokładnie do którego.

Czyli nub się unosi i tak zostaje ? i wtedy jak sterczy to jest dziewczynka ?

Bardzo złe się poczułam aż musiałam się położyć. Piersi tak bolą ze tragedia do tego czasami podbrzusze. Słabo mi się mam wrażenie ze się przewroce. Jutro z rana jak pojadę na betę to może mnie jakaś lekarka zbada.
Aleksandra metoda ramzi się nie sprawdza. Uwierz dziewczyna się dużo razy nie sprawdzała. Airfix ma córkę a wg ramzi miała mieć syna przecież [emoji6]
Narządy płciowe wyglądają do 13 tc prawie tak samo. Nawet nie odstają itd. Ale już po jak dobry lekarz naprawdę nie ma mowy o pomyłce.
W 15 tc to już pewniak. Mój miał normalnie jajka i siusiaka jak mój mąż od dołu serio tylko zdj nie umie wyszukać. Jak znajdę wkleję wam. Wiec w 20 tc to napewno pomyłki nie będzie. Ale wiadomo lekarz musi powiedzieć ze pewny jest córki a nie ze może córka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
IMG_2398.PNG
Imama lez i wypoczywaj a jutro postaraj się zrobić badania. Powiedz mi czy takie normy są u Ciebie w laboratorium?
Ja miałam betę 10dpo 58 Wiec tez chyba w górnej granicy hmmm

Załączniki

• IMG_2398.PNG
    IMG_2398.PNG
    18 KB · Wyświetleń: 825
Do góry