reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny a mierzyłyscie temp po pozytywnej becie? Ja się teraz boję mierzyć żeby zawalu nie dostać jak mi spadnie..Andzelisia mi w poprzedniej ciąży lek wykrył 5tc było widać pęcherzyk.

reklama
Kruszynka ja bym napewno nie mierzyła. Szkoda żeby się zestresować! Mi spadła strasznie w ten sam dzień co dostałam krwotoku. Bacznie "sledzialam" codzienne temperatury i bym mega spadek. Ale ja już wirdzialam ze poronie bo słabe wyniki miałam i w sumie na to czekałam, niestety.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama przykro mi :hmm: w sumie to miałam mierzyć do następnego wyniku bety ale chyba zrezygnuje. I tak to już mega stres dla mnie. Ciągle nasluchuje co mnie boli.. Teraz plecy akurat ehhh... Chociaż nigdy mi się nic złego z ciaza nie przytrafiło to i tak się martwię roznie bywa.

Kruszynka temp sobie odpuść bo po co?
A bóle w krzyżu czy w podbrzusze to normalna sprawa na początku ciąży ja też tak miałam

Dziś już jest lepiej. Spałam w nocy, nie stresowalam się . Godzina 6:30" a ja oczy jak 5zl:szok: a u mnie to mega dziwne hehe może się objaw ciążowy :-p ja to najwcześniej wstaje o 10,30 i to jeszcze na siłę, dobrze że moje chłopaki są już samodzielne ;-) ;)

@Millo tak pamietam jak sie stresowalas, ze owulacja nie poczeka na meza :)cud normalnie :), pojutrze mam wizyte to sie okaze co i jak. denerwuje sie strasznie powoli juz, doczekac sie nie moge, smieszne moze, ale chce to juz miec za soba, bo ciagle mam te nie pewnosc czy wszystko ok.
@Kruszynka123 ja mierzylam po testach ciaz pozytyw, okolo 2 tyg codziennie, bo chciałam wiedziec czy wszystko ok przez moja biochemiczna no i nie mialam mozliwosci zrobic bety, potem uznalam ze to zbedne i mierzylalm z doskoku i temp nie spadala, ostatni raz mierzylam okolo 50dc :p a brzuch tez mnie bolal na poczatku.
@Imama produkcja spermy trwa 3 mce wiec jeszcze teraz wplywu mysle, te leki nie mają.

Ana trzymam kciuki za wizytę. Jeszcze dwa dni i się pewnie uspokoisz. Ja w poprzednich ciążach nawet nie pomyślałam ani razu ze może pójść coś nie tak!
Marzycielka i jak tam Ty, robiłaś test ciazowy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama nie robiłam bo się najzwyczajniej na świecie boję że wyjdzie negatywny. Choć coś mi mówi że to może być to,mam też parę objawów których w poprzednich cyklach nie miałam ale psychika potrafi wszystko zrobić i człowiek może sobie już z tego pragnienia aby mieć dziecko uroic sobie ciąże. Wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze raz test owulacyjny i wyszedł taki jak tamte wcześniejsze.

Do góry