reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamaginekolog pisala o tej metodzie ramzi tak na prawde tylko podczas usg jest wstanie lekarz okreslic gdzie jest kosmowka na fotce tego tak nie widac mozecie przeczytac u niej na blogu.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia czekam co mi dziewczyny odpiszą na genderdreaming. Czy może to zaszkodzić czy nie. Bo w różnych artykułach różne rzeczy piszą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia czekam co mi dziewczyny odpiszą na genderdreaming. Czy może to zaszkodzić czy nie. Bo w różnych artykułach różne rzeczy piszą.

Myślę że tego nigdy nie będziesz wiedzieć mój leki bierze p/bolowe od odkąd go znam choć przed córka był z rok przerwy bo był po rozbijaniu kamieni a tak to przez cały czas a jeśli chodzi o antybiotyk to któraś z dziewczyn opisywała tu na forum że jej mąż w szczęśliwym cyklu zażywal antybiotyk i że niby to mogło zadziałać dziewczynkowo tak tu czytałam ale nie pamiętam kto to był Ja osobiście też brałam Ponoć antybiotyk zażywany przez kobiety działa chlopczykowo bo podnosi ph a ja mam córkę a u mężczyzn bardzo osłabia zolnierzyki więc działa bardziej dziewczynkowo

Ostatnia edycja:
Majorcia właśnie wiem ze w sumie żeby całkiem wszystko świeże i nowe było to ominięcie jednego cyklu nic nie da.
Są sprzeczne info. Na ingender piszą ze to na chłopczyka! Ze podnosi strasznie pH męża. A na innych str ze ogólnie osłabia nasienie i zmniejsza ilość co by na logikę było dziewczynkowe.
Pewnie spróbujemy. Nie będę marnować cyklu. Bo tak jak piszesz spermogeneza trwa Ok 70-90 dni

U mnie też niby miał podnieść ph a mam córkę zwariowalby Tak jak Millo dzisiaj opisywała starania że przyjmowała wapń i miala jeszcze niższy we krwi ale to czytałam że musi być też odpowiedni poziom Wit d3 żeby się wapń przyswajal także to wszystko nie jest takie proste i nie wiadomo co i jak robić żeby sobie nie zaszkodzić a dopomoc

reklama
Do góry