reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamaginekolog pisala o tej metodzie ramzi tak na prawde tylko podczas usg jest wstanie lekarz okreslic gdzie jest kosmowka na fotce tego tak nie widac mozecie przeczytac u niej na blogu.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia czekam co mi dziewczyny odpiszą na genderdreaming. Czy może to zaszkodzić czy nie. Bo w różnych artykułach różne rzeczy piszą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia czekam co mi dziewczyny odpiszą na genderdreaming. Czy może to zaszkodzić czy nie. Bo w różnych artykułach różne rzeczy piszą.

Myślę że tego nigdy nie będziesz wiedzieć mój leki bierze p/bolowe od odkąd go znam choć przed córka był z rok przerwy bo był po rozbijaniu kamieni a tak to przez cały czas a jeśli chodzi o antybiotyk to któraś z dziewczyn opisywała tu na forum że jej mąż w szczęśliwym cyklu zażywal antybiotyk i że niby to mogło zadziałać dziewczynkowo tak tu czytałam ale nie pamiętam kto to był Ja osobiście też brałam Ponoć antybiotyk zażywany przez kobiety działa chlopczykowo bo podnosi ph a ja mam córkę a u mężczyzn bardzo osłabia zolnierzyki więc działa bardziej dziewczynkowo

Ostatnia edycja:
Majorcia właśnie wiem ze w sumie żeby całkiem wszystko świeże i nowe było to ominięcie jednego cyklu nic nie da.
Są sprzeczne info. Na ingender piszą ze to na chłopczyka! Ze podnosi strasznie pH męża. A na innych str ze ogólnie osłabia nasienie i zmniejsza ilość co by na logikę było dziewczynkowe.
Pewnie spróbujemy. Nie będę marnować cyklu. Bo tak jak piszesz spermogeneza trwa Ok 70-90 dni

U mnie też niby miał podnieść ph a mam córkę zwariowalby Tak jak Millo dzisiaj opisywała starania że przyjmowała wapń i miala jeszcze niższy we krwi ale to czytałam że musi być też odpowiedni poziom Wit d3 żeby się wapń przyswajal także to wszystko nie jest takie proste i nie wiadomo co i jak robić żeby sobie nie zaszkodzić a dopomoc

reklama
Do góry