reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Kitqa a kiedy masz kolejne podglądanie?
Marzycielka86
Imama poczekam do jutra i najwyżej zrobię to będzie 14 dpo i jak coś jest na rzeczy to powinno wyjść już.
andzelisia
A mozesz tu pokazac to zdj?? Ktory masz tydz???Dziewczyny z Ramzi obstawiaja u mnie chlopaczka [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
andzelisia
Bo u mnie na zdj tylko 2 kropki i nie wyczytaly nic...
Kruszynka123
Z ciekawości zmierzylam temp bo nie mogłam się powstrzymać.. Jest ok . .
Marzycielka 3 mam kciuki..
Marzycielka 3 mam kciuki..
Mikallo
Dziewczyny ja tez się dolaczylam do gupy ramziego na fb ciekawe co mi podpiszą @ana jak sie czujesz?
@kitqa fajnie by było gdyby siw u Ciebie sprawdziło. Chyba tylko my 2 planowaliśmy chłopców
Ja myślałam, że obiawy mi minęły a tu od rana mdlosci powróciły i bol brzucha ehh a jestem z małą sama do 18:00
@kitqa fajnie by było gdyby siw u Ciebie sprawdziło. Chyba tylko my 2 planowaliśmy chłopców
Ja myślałam, że obiawy mi minęły a tu od rana mdlosci powróciły i bol brzucha ehh a jestem z małą sama do 18:00
reklama
kitqa
Przyszłamama. Do gina ide w srodę 19-tego, mam nadzieje że lekarka będzie wstanie "coś" zobaczyć.
Imama. Tak, chcielibyśmy chłopca do pary pokazalam im zdj najwczesniejsze jakie mam z 8tc i kilka innych, bo podobno po układzie czaszki i/lub szczeki potrafią odgadnac plec. Zobaczymy ^^
Imama. Tak, chcielibyśmy chłopca do pary pokazalam im zdj najwczesniejsze jakie mam z 8tc i kilka innych, bo podobno po układzie czaszki i/lub szczeki potrafią odgadnac plec. Zobaczymy ^^
Ostatnia edycja:
Podziel się: