reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No to Mikallo, Kitqa kciuki. Faktycznie kształt czaszki może określać płeć.
Tutaj wklejam zdj:
1499940679-aaaaaa.jpeg

Tutaj macie właśnie narządy płciowe we wcześniej ciąży. Dlatego nie powinno się określać płci dziecka przed 12 tc a moim zdaniem 13 jest bezpieczniejszy
1499940727-aaaaaa.jpeg

A tu teoria nuba. Czyli ze płaski dziewczynki odstający chłopak. Warto popatrzeć przed usg prenatalnym bo wtedy jak lekarz pokazuje można samemu ocenić.
1499940786-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz doczytalam Mikallo że chcesz chlopca :)
Mam nadzieje że nam się to uda!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

kitqa, mikallo - gratuluje upragnionej płci :)

Dziewczyny ze wzgledu na to, że nie mam pojecią kiedy doszło do owulacji to mogę odliczać dni ciąży od stosunków które były? Tak dla mnie bo w kalendarzu zawsze zaznaczałam? Bo z bety wychodzi 2-3 tydzień.

20170712_185901-1.jpg
Przyszłamama. Do gina ide w srodę 19-tego, mam nadzieje że lekarka będzie wstanie "coś" zobaczyć.
Imama. Tak, chcielibyśmy chłopca do pary :) pokazalam im zdj najwczesniejsze jakie mam z 8tc i kilka innych, bo podobno po układzie czaszki i/lub szczeki potrafią odgadnac plec. Zobaczymy ^^
1499940618-aaaaaa.jpeg
U ciebie fajne zdj bo u mnie 6\7 tydz i takie ze sie nie wyznaly :-) ale ide we wt moze bedzie lepsze albo juz bedzie za pozno.a tu moje zdj

Załączniki

• 20170712_185901-1.jpg
    20170712_185901-1.jpg
    399,6 KB · Wyświetleń: 1 126
aleksandra. Nie ma co gratulować bo to tylko sugestia jakieś Pani. Choć zawsze jest to promyk nadziei że może tak być[emoji7]
Tak czy siak dziekuję

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry