andzelisia
Fanka BB :)
U mnie potwierdzil jak jeszcze ciazowy nie pokazywal :-)Dziewczyny czy którejś z Was testy owulacyjne potwierdziły ciąże, a którejś nie a mimo to jest w ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie potwierdzil jak jeszcze ciazowy nie pokazywal :-)Dziewczyny czy którejś z Was testy owulacyjne potwierdziły ciąże, a którejś nie a mimo to jest w ciąży?
Czyli jest jakas szansa ze u mnie dziewuszka he heAndzelisia nieważne że po trzech ale liczy się przyrost gdybym zrobiła bete po dwóch dniach to zamiast 247 byłoby mniej ze 160
Andzelisia jasne że jest ! 50 % jak u wszystkich to na pewno ale ja specjalnie wczoraj szukałam wyników bo tak mi się coś kojarzyło że ja też tak miałam a im dłużej w ciąży tym bardziej zwalnia beta wiem że w pewnym momencie jak robiłam to nawet się nie podwoliło a na usg było wszystko ok i już nie robiłam bety Trzymam kciuki za wasze marzenia dziewczynyCzyli jest jakas szansa ze u mnie dziewuszka he he
Nie strasznie gruba ta druga kreska ale dosc widoczna jak na test owulacyjnyAndżelika a miałaś 2 grube kluseczki?
Szkoda ze wczesniej nie zrobilam bety ale w sumie nie wiedzialam i tak robilam w pon w 12 dpo a tak to musialabym w pt zrobic.Andzelisia jasne że jest ! 50 % jak u wszystkich to na pewno ale ja specjalnie wczoraj szukałam wyników bo tak mi się coś kojarzyło że ja też tak miałam a im dłużej w ciąży tym bardziej zwalnia beta wiem że w pewnym momencie jak robiłam to nawet się nie podwoliło a na usg było wszystko ok i już nie robiłam bety Trzymam kciuki za wasze marzenia dziewczyny
Szkoda ze tylko 50 % :-)Szkoda ze wczesniej nie zrobilam bety ale w sumie nie wiedzialam i tak robilam w pon w 12 dpo a tak to musialabym w pt zrobic.
No to napewno ale jak sama widzisz masz ciut lepszy przyrost odemnie więc bądź dobrej myśli skoro u mnie była córcia to u Ciebie też może zamieszkała córeczkaSzkoda ze tylko 50 % :-)