reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

xBUMx- u Ciebie ładnie widać kreseczke. planowałaś synka? bo widze że córeczke masz ;)
przed zajściem w ciąże z drugim synkeim też testy wskazywały mi blada kreseczke . cieszyłam sieale nie długo...... 7-8 tygodniu zaczęlam krwawic intensywnie.
Mam tyłozgiecie macicy , czy moze byc powodem złej implantacji?
Ja też mam tylozgięcie i raczej nie ma to znaczenia.

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ana87 Ja tu nic nie widzę. Ale dla świętego spokoju poszłabym na badanie krwi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana no ja tez na tych testach nic niewidze. Najlepsza bylaby beta.

Antonia zaciskam kciuki. Do Szwałkiewicz idziesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja widzę cień jasne że słaby ale jest ciężko zrobić zdjęcie nieraz dziewczyny wyciągają z obudowy żeby było lepiej widać Ale z innej beczki Ana87 z tego co piszesz to już raz straciłaś a robiłaś jakieś badania co mogło być przyczyną jak tsh hormony?

Ja widzę cień jasne że słaby ale jest ciężko zrobić zdjęcie nieraz dziewczyny wyciągają z obudowy żeby było lepiej widać Ale z innej beczki Ana87 z tego co piszesz to już raz straciłaś a robiłaś jakieś badania co mogło być przyczyną jak tsh hormony?
A na przybliżeniu widać nawet co nie różową?
1499085206-aaaaaa.jpeg
czy ja mam omamy [emoji23]

Antonina kciuki i za porządny podgląd między nogami ! [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

Ja widzę na tym zdjęciu co Ana wrzuciła rano o 8 słaba jasnorozowa i też na powiększeniu więc jak coś to już we trzy z Ana87 mamy omamy

Dziewczyny ciężko dobrze zrobić zdjęcie by było widać. Ja widzę chociaż chcialabym nie widziec nawet moj m widział dzis.a wczoraj sue upieral ze mam omamy po tamtym poronnieniu lekarka powiedziała ze pewnie z dzieckiem bylo cos nie tak i organizm sam zadecydował. Jak zaciazylam z synem mysle ze tez bym miała powtórkę tylko ze poszłam do lekarki i powiedziałam ze czuje bole @ i dostałam luteinę.brałam prawie cala ciąże.żadnych badan mi nie dala.pojade później do rossmana po test

A ktory masz dc? Regularne masz

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

reklama
Do góry