reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

1495257363-aaaaaa.jpeg

Czyli pozytywny? Czyli owu będzie czy jest? Ten gorny z rossmana A ten dolny allegro.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majorcia akurat jeśli chodzi o poronienie to właśnie już jakiś czas temu czytałam ze właśnie po są bardzo często dziewczynki.
Millo aż czuje twoja radość! Mam nadzieje ze tez mi się uda zajść bo najgorsze te myśli ze to się będzie przeciągać ze może coś nie tak jest itd. Już mam czasem tak ze może to znak ze nie powinnam mieć więcej dzieci ale zaś bum w głowie i wiem ze chce i jak nie teraz to nigdy.
Millo wegetarianizm bardzo dużo daje! Napewno coś to pomogło, do tego ziółka, i super ze wyszło.
Patrycja te z rossmana coś dziewczyny pisały ze często wychodzą pozytywne. Ja tylko bym się kierowała jak dwa by wyszły pozytywne. Osobiście mam zielone i różowe i sprawdzam na dwóch

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama co Ty!Nidgy tak nie mysl ze to byl jakis znak.To byla lekcja zeby wyjsc z niej zwyciezsko!By sie nie poddawac!Moze masz wiadomosc z góry zebys zadbala o siebie.Zebys lepiej sie odzywiala,nie wiem:*a moze to nie znaczylo kompletnie nic..Bedzie dobrze!Ja to wiem:*Za niedlugo będziemy znowu świętowac 2 kreseczki na tescie Twoje:*

Patrycja mi te z rossa pokazywaly 2 kreski prawie od poczatku.Dla mnie pozytyw mialam 3 dni.Dopiero na niebieskich pokazalo mi wkonvu 2 mocne krechy i na tym z rossmana to bylam pewna ze to wkoncu to..ale sa tez dziewczyny co niebieskie im nigdy nie wychodza takze ciezko radzic..Musisz sie dluzej poobserwowac z testami.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia akurat jeśli chodzi o poronienie to właśnie już jakiś czas temu czytałam ze właśnie po są bardzo często dziewczynki.
Millo aż czuje twoja radość! Mam nadzieje ze tez mi się uda zajść bo najgorsze te myśli ze to się będzie przeciągać ze może coś nie tak jest itd. Już mam czasem tak ze może to znak ze nie powinnam mieć więcej dzieci ale zaś bum w głowie i wiem ze chce i jak nie teraz to nigdy.
Millo wegetarianizm bardzo dużo daje! Napewno coś to pomogło, do tego ziółka, i super ze wyszło.
Patrycja te z rossmana coś dziewczyny pisały ze często wychodzą pozytywne. Ja tylko bym się kierowała jak dwa by wyszły pozytywne. Osobiście mam zielone i różowe i sprawdzam na dwóch

Imama na to wychodzi że po poronieniach tak właśnie się myśli, bo też miałam takie myśli, identyczne jak twoje, więc nie smutaj głowa gory uda się na pewno :) innej opcji nie ma :)

Dziewczyny odebrałam betę dopiero dzisiaj rano i wzrosło z 58 do 141 czyli jakieś 146 % typowo chłopczykowo rozumiem :( straciłam już nadzieje. Czy warto w pon powtórzyć jeszcze betę? Albo czy były tu dziewczyny które miały niski przyrost i maja corki? ;)

Przyszlamama Elena miala niskie podobne do Ciebie z tym ,ze ona badala duzo pozniej chyba w 15 i 17dpo.A tutaj w tej teorii chodzi o pierwszy przyrost od tych najmniejszych wartosci wlasnie najl;epiej 10 i 12dpo.
Zreszta to tylko teoria!!!! okaze sie za kilka tygodni.A bety juz nie ma sensu robic masz dobry przyrost.

Dziewczyny odebrałam betę dopiero dzisiaj rano i wzrosło z 58 do 141 czyli jakieś 146 % typowo chłopczykowo rozumiem :( straciłam już nadzieje. Czy warto w pon powtórzyć jeszcze betę? Albo czy były tu dziewczyny które miały niski przyrost i maja corki? ;)
Spokojnie :-) to nic przesądzone :-) Elena chyba miała przyrost podobny i z synem i z córką.

xnw40tc7sy506vxn.png

Przyszlamama nie ma co juz bety robic dalej.W necie czytalam ze tez byly dziewczynki z niskich.Nie wiem czy takich ale z 170 byly..Nie trac wiary:*a Ty masz juz syna tak?

Maziajko i jak tam na forach?mi nikt nie odp:(buu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana No ciężkie jest to wszystko ale jednak trzeba wsiąść się w garść. Damy radę! Jak tam u Ciebie? Macie staranka?
Millo dzieki. Cieszę się ze tobie się udało to mam takiego kopa pozytywnego strasznie!
Przyszłamama ja dlatego uważam to za zbędne bo ta teoria naprawdę nieraz się nie sprawdza. Dużo czytałam o przyroście i nie raz nawet przy dużym na początku byli chłopcy. Usg pokaże wszystko tylko wiadomo człowiek niecierpliwy. Ostatnio czytałam o teście z krwi który możesz w domu zrobić właśnie na płeć. Sneak Peak się nazywa ale w USA tylko narazie funkcjonuje. Zreszta tam przy plenatarnych to 100$ i dodatkowo z krwi płeć można poznać. Szczerze to uważam super opcja. Chociaż ma się pewność

reklama
Ana No ciężkie jest to wszystko ale jednak trzeba wsiąść się w garść. Damy radę! Jak tam u Ciebie? Macie staranka?
Millo dzieki. Cieszę się ze tobie się udało to mam takiego kopa pozytywnego strasznie!
Przyszłamama ja dlatego uważam to za zbędne bo ta teoria naprawdę nieraz się nie sprawdza. Dużo czytałam o przyroście i nie raz nawet przy dużym na początku byli chłopcy. Usg pokaże wszystko tylko wiadomo człowiek niecierpliwy. Ostatnio czytałam o teście z krwi który możesz w domu zrobić właśnie na płeć. Sneak Peak się nazywa ale w USA tylko narazie funkcjonuje. Zreszta tam przy plenatarnych to 100$ i dodatkowo z krwi płeć można poznać. Szczerze to uważam super opcja. Chociaż ma się pewność

Imama to że mi się potem nie udało to był problem męski chyba na męża za mocno naciskalamjuz mąż naprawiony ;) teraz 3cs po tej biochemicznej zaczelam i mam nadzieję że wkocu się uda nie kombinuje z suplementami tylko Wit prenatalne i siemie lniane na wlosy, a i doczytałam na blogu Agnieszki Maciąg ze siemie hormony delikatnie reguluje, więc jak tu nie pić :) a i sok z pokrzywy pije na ogólny detox całego ciała no i pięknie podnosi żelazo też u niej doczytałam, faszeruje też mamę, ale jej daje macerat r ciut lzejszy niz sok i jestem ciekawa wyników jej bo bierze leki i musi co miesiąc mieć robiona morfologie, wiec za niedługo będę wiedziała czy pokrzywa dziala, u mnie dziś 6dc dopiero, probuje wyluzowac w tym cyklu wiecej sie ruszam no I odpoczywam Na łonie natury :) już raz się udało imama, więc to daje mi siłę, ze wkoncu przeciez musi się udać I może rzeczywiscie nasz organizm nie gotowy jeszcze po karmieniu byl I tak jak piszesz damy rade :)

Do góry