reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje Wam bardzo :* racja nie ma co się od razu nakręcać ale same wiecie jak to jest ;) ta niepewność najgorsza.
Millo dokładnie co ma być to będzie Tak mam już 6 letniego synka i po cichu liczę na córcię :) chociaż trochę mało czynników spełniłam bo nie zdążyłam się do końca przygotować :D
Imama tez kiedyś słyszałam o tych testach ale zaczekam jednak jeszcze trochę z nadzieja ze może to właśnie córeczka ;) Masz racje tez teraz czytam od samego rana ze różnie jednak z tym przyrostem bety i nie zawsze się sprawdza Wiec szansa jest ;) oby nam się wszystkim udało z ta wymarzona płcią :*

reklama
Najgorsze myśle Przyszłamama rozczarowanie. Beta wysoka a na usg chłopczyk. Chyba lepiej poczekać do 15 dc i wtedy chociaż może odrazu sobie prezent różowy zrobić.
Ana niektórzy lekarze uważają ze nie powinno się karmić starając się o dziecko ale wiadomo niektóre to karmią cała ciąże i później dwójkę dzieci. Nie możemy chyba zabardzo tego analizować. Mam nadzieje ze Tobie się teraz uda. Ja to teraz czekam z niecierpliwością na pierwsza @. Po jakim czasie miałyście dziewczyny?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Millo kochana wrzuce w pn w weekendy nie mam czasu na kompa a z tel sie nie da.

Imama a juz nie krwawisz? U mnie to wygladalo tak ze zaczelam krwawic 1 dzien a potem 10dni plamien i brudzen.

Ja uwierzylam dopiero na polowkowym a jak po polowkowym moja ginka tez powiediala ze dziewczynka no to juz w ogole.Wczesniej nic rozowego nie kupowalam.I nie mowilam nikomu ze dziewczynka procz Wam:p

Ja we wtorek zaczęłam krwawic i No teraz plamie jeszcze. Moja gin powiedziała ze z tydz krwawień i @ gdzieś za 3-4 tygodnie. Termin @ miałam na 5 maj i później następna na 6 kwiecień wiec może poprostu w czerwcu dostanę normalnie. Lepiej jak człowiek za dużo nie czyta bo ogłupiec idzie jak niektóre pisze ze po pare miesięcy na @ czekaly

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama a Wiec właśnie lepiej się mile zaskoczyć ;) to dopiero jest wtedy niespodzianka :D tym bardziej ze czytałam tu na forum posty z 2014 roku i nulka oraz małe liski tez miały niskie przyrosty bety Ok 140% a maja corki :) Wiec różnie to bywa ;)

Mi gin powiedziala ze to krwawienie i plamienie mam uwqzac za @ i rzeczywiscie tak bylo.Kolejna @ przyszla normalnie mniejwiecej po 28dnkach od krwawienia.Jedyne co to byl to cykl bezowulacyjny.

reklama
A powiem wam jeszcze ciekawiej. Kumpela była w ciąży. W 16tc gin na usg- chłopak, a że miała już 2letniego synka to odświeżania pokoju, jakieś samochodziki itp. Usg 20tc- dziewczynka :-). Została już dziewczynką :-) A gin bardzo dobry specjalista pracujący w szpitalu :-) także ten, różnie się zdarza :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry