reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mi na usg w 15 tc tez niby powiedziala ze cos dynda ale nie powie czy to lechtaczka czy pindurek pamietam ze Airfix miala tak samo wlasnie do 18tc lechtaczka moze byc opuchnieta.Na polowkowym i pozniej juz nie bylo watpliwosci ale moja to bezwstydnica rozkroczona lezala zawsze.2 tygodnie temu wkoncu sie obrocila!!! Z czego nie zmiernie sie ciesze ale bolalo jak cholera..

No czyli najkonkretniej to chyba w 20 tc sprawdzać, albo przynajmniej czekać z kolorem ciuszkow ;)

xnw40tc7sy506vxn.png

Maziajko super ze sie obrocila!Uff:**

No :)mnie tylko zastanawia o co Mu chodzilo bo mowie Mu na koncu czy na serio mysli ze to dziewczyna i On ze jeszcze raz sprawdzi bo sie obrocila inaczej.I mowi ze tak.. ze chlopcy sa do gory a dziewczynki rownolegle albo na doł tak jak w naszym przypadku. Nie kumam o co chodzi z tym dolem:p ale beda jaja jak jednak siusiak bedzie haha:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko super ze sie obrocila!Uff:**

No :)mnie tylko zastanawia o co Mu chodzilo bo mowie Mu na koncu czy na serio mysli ze to dziewczyna i On ze jeszcze raz sprawdzi bo sie obrocila inaczej.I mowi ze tak.. ze chlopcy sa do gory a dziewczynki rownolegle albo na doł tak jak w naszym przypadku. Nie kumam o co chodzi z tym dolem:p ale beda jaja jak jednak siusiak bedzie haha:p

Pewnie właśnie o nubie mówił :-) czy nie...

xnw40tc7sy506vxn.png

Millo No właśnie ja chyba największego stresa bym miała ze się okaże ze jednak chłopczyk. Ale No samemu się tez mniejwiecej patrzy co tam widać. U moich chłopców to jajka i penisek był jak nic.
Tu moje foto syna w 13 i 4 tc właśnie.
1495295040-aaaaaa.jpeg

Typowo chłopczykowy gruby i do góry.
Ale tez się łudziłam i czytałam o pomyłkach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moge wam wstawić mojego synka nuba [emoji38] tak dla zobaczenia 12t4d [emoji116]
1495313294-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t4d [emoji272]

A zauwazylyscie u siebie cos takiego jak wolniejsze,szybsze odrastanie odwlosienia? U mnie z synem szybko mi odrastaly wlosy i nawet na brzuchu mialam lekki meszek od pępka w doł .. a teraz wolniej rosna :)

reklama
Moge wam wstawić mojego synka nuba [emoji38] tak dla zobaczenia 12t4d [emoji116]
1495313294-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t4d [emoji272]
Kurczę, naprawdę jesteście specjalistki że widzicie tego nuba. Trudno mi coś tam dojrzeć :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry