reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama no będą jajca jak jednak siusiak wyrosnie haha:)

Maziajko moglabys wrzucic te zdjecie gdzies za mnie?
Jestes moją wróżka wiesz?:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo gratuluję zdrowej ślicznej dzidzi. Trzymam kciuki żeby jednak została dziewczynka [emoji8]

w5wqdf9hy55kkqak.png

Maziajko wrzucilam na in gender..nie mam :(tylko glowy itp.

Imama mąż chce Inke:)

Millo daj znac co Ci dziewczyny powiedza.

Ja swoje wrzucalam na ingender genderdreaming i na fb na 2 grupy.Wszystkie mowily ze laska zadnego glosu ze chlopak

Ostatnia edycja:
Maziajka mi nikt nie odpisal[emoji23]cos Ty? [emoji7][emoji7]

Millo super że dzidzia zdrowa i że dziewczynka wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa i dumna gratuluję
Inka prześlicznie
Zauważyłam że po poronieniach z następnej ciąży rodzą się dziewczynki Maziajka Millo ja Airfix też wcześniejszą poroniła pewnie to zbieg okoliczności ale co tam Imama wierzę że u Ciebie też tak będzie

Przyszła mama jak beta hcg?
U mnie też beta na początku ciąży przyrastała wysoko z córka bo tylko po początkowej becie można prognozować płeć

Ostatnia edycja:
reklama
Majorcia powiem Ci ze jestem Przeszczesliwa!Przede wszystkim kamien z serca ze dzidziuś zdrowy bo sie jakos bardzo balam..jakies obawy ciagle mialam przez to poronienie.. a jak jeszcze ze dziewczynka to nie umiem w to uwierzyc ze moje najskrytsze marzenie sie spełniło!Takie dopelnienie szczescia!Ze bede miala swoja coreczke bo 3 dziecka wiem ze juz bysmy nie planowali.

Przepraszam ze tak Wam wczoraj smęciłam tutaj hihi;* po prostu chcialabym zeby to byla prawda i zeby tak juz zostalo:))

Przyszlamama jaki przyrost?

Wierze w ten przyrost tez i tez czytalam ze po poronieniu czesto sa dziewczynki:)

Monia pytalas o nasz cykl.No wiec w sumie kochalismy się pare h przed owulacja,albo w owulacje albo pare h po(ciezko powiedziec) i na drugi dzien.W sumie 3 razy.Nie jemy miesa razem z mezem.Nie jadl przez msc ziemniakow,bananow,pomidorow.Pil troche piwa i pare dni przed seksem zaczał miete pieprzowa.Ja bralam castagnusa i saw palmetto.Tez nie jadlam tego co On.Ph mialam 5-5,5 a po seksie kolo 8.Bylo to pare dni przed pełnią.

Do góry