reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama no będą jajca jak jednak siusiak wyrosnie haha:)

Maziajko moglabys wrzucic te zdjecie gdzies za mnie?
Jestes moją wróżka wiesz?:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo gratuluję zdrowej ślicznej dzidzi. Trzymam kciuki żeby jednak została dziewczynka [emoji8]

w5wqdf9hy55kkqak.png

Maziajko wrzucilam na in gender..nie mam :(tylko glowy itp.

Imama mąż chce Inke:)

Millo daj znac co Ci dziewczyny powiedza.

Ja swoje wrzucalam na ingender genderdreaming i na fb na 2 grupy.Wszystkie mowily ze laska zadnego glosu ze chlopak

Ostatnia edycja:
Maziajka mi nikt nie odpisal[emoji23]cos Ty? [emoji7][emoji7]

Millo super że dzidzia zdrowa i że dziewczynka wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa i dumna gratuluję
Inka prześlicznie
Zauważyłam że po poronieniach z następnej ciąży rodzą się dziewczynki Maziajka Millo ja Airfix też wcześniejszą poroniła pewnie to zbieg okoliczności ale co tam Imama wierzę że u Ciebie też tak będzie

Przyszła mama jak beta hcg?
U mnie też beta na początku ciąży przyrastała wysoko z córka bo tylko po początkowej becie można prognozować płeć

Ostatnia edycja:
reklama
Majorcia powiem Ci ze jestem Przeszczesliwa!Przede wszystkim kamien z serca ze dzidziuś zdrowy bo sie jakos bardzo balam..jakies obawy ciagle mialam przez to poronienie.. a jak jeszcze ze dziewczynka to nie umiem w to uwierzyc ze moje najskrytsze marzenie sie spełniło!Takie dopelnienie szczescia!Ze bede miala swoja coreczke bo 3 dziecka wiem ze juz bysmy nie planowali.

Przepraszam ze tak Wam wczoraj smęciłam tutaj hihi;* po prostu chcialabym zeby to byla prawda i zeby tak juz zostalo:))

Przyszlamama jaki przyrost?

Wierze w ten przyrost tez i tez czytalam ze po poronieniu czesto sa dziewczynki:)

Monia pytalas o nasz cykl.No wiec w sumie kochalismy się pare h przed owulacja,albo w owulacje albo pare h po(ciezko powiedziec) i na drugi dzien.W sumie 3 razy.Nie jemy miesa razem z mezem.Nie jadl przez msc ziemniakow,bananow,pomidorow.Pil troche piwa i pare dni przed seksem zaczał miete pieprzowa.Ja bralam castagnusa i saw palmetto.Tez nie jadlam tego co On.Ph mialam 5-5,5 a po seksie kolo 8.Bylo to pare dni przed pełnią.

Do góry